Lordagen!

Hade en valdigt bra dag igar, forutom starten! Vaknade med feber, ont i huvudet, snor och jatteont i halsen. Ingen god  start men under dagen blev det battre. Pa eftermiddagen gav vi oss ivag pa en promenad och hittade ett spannande glashus, det sag ut typ som en plantskola eller nat. Vi sag att det var folkm inne sa tog en kik, och det var som kostgjorda klimatzoner. Jattehaftigt. De hade 4 olika rum subtropiskt, oken, tropiskt och regnskog och i de olika rummen var det skillnad pa vegetation och temperatur framforallt! Sen hade de skoldpaddor och fiskar ocksa: jattemysigt! Vi hann inte kolla sa lange dock for vi kom precis innan stangning sa vi ska nog ga igen nasta vecka. Det ar intressant att varje dag som vi ar ute och gar hittar vi nya gratisnojen och det ar ju perfekt!

Efter detta drog vi tillbaka hem och da bjod Lea pa avskedsmiddag eftersom hon flyttar till Zaragoza nasta vecka. Hon gjorde en jattefin 3-ratters middag med getostsallad som forratt, kottgryta pa kalv och vin som huvudratt och chokladmousse som efterratt och till det serverades det massvis med vin. Det kanner vi av idag. Bakfylla blir verkligen bara varre och varre med aren! Jag vill inte ens veta hur det kommer kannas nar man ar typ 35!

Sent pa kvallen/natten spelade vi massa bra musik och dansade bugg och macarena! Skitkul kvall alltsa, men jag kunde anda inte lata bli att kanna hemlangtan nar vi borjade tala om vem man har hemma i vara hemlander och vad man saknar mest med att vara borta. For mig ar det verkligen familjen! Det ska bli jattekul att komma hem i sommar och traffa alla igen!

Bilder fran gardagens event kommer senare, har inte lagt in dem i datorn an. Nu ska vi kolla pa "Paranormal activity 3". Ha en bra eftermiddag/kvall och at en massa vafflor darhemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0