St Patrick's Day

Idag haller vi pa och stadar! Rummet har sett ut som f_n uppriktigt sagt sedan Gill och Danni akte hem och vi har inte riktigt hunnit med att greja sedan de akte. Sa idag tog vi en lang sovmorgon och har nu stadat bade vart rum och koket, tvattat och diskat och fixat en mycket sen frukost. Snart ska vi ivag och handla ocksa infor kvallen. Lee och jag ska laga mat, ska gora ugnsgrillad kyckling med hemmagjord potatissallad, och sen ska vi nog ta nagra glas hemma. Forst tankte vi dra ut men vi kor nog pa irlandsk afton hemma da alla har lite dalig ekonomi for tillfallet och alla vet ju att de irlandska barerna ar dyrast i stan! Men gront och irlandsk musik blir det iaf! :)

Trakigt nog ar vadret trakigt i helgen, inga 24 grader och sol som utlovat, snarare 18 och mulet. Trakigt! Nar vi antligen ar lediga sa far vi ingen gladje av det!

Michael har bokat tag for att komma hit snart igen, under pasken, och da ska vi ta tva dagar och aka till Valencia for att slappa lite och kolla in staden. Vi har j fortfarande funderingar pa Valencia men det lutar verkligen at Alicante. Igar kvall satt vi och kollade laganheter och i Alicante kan man fa en lagenhet med havsutsikt, 2 sovrum, 2 badrum, kok, vardagsrum pa typ 80 kvadrat med pool pa omradet for 400 euro/manad...Kanns ganska surt nar man jamfor det med 550 euro/manad for ett rum i Madrid.... Men det finns en tid for allt!

Nehe, dags att gora iordning resten inna det ar dags for att aka till flygplatsen och mota upp Nadine!


Tankte ha denna fina grona klanningen pa mig ikvall! Det hade ju varit fint om man varit lika brun och smal som i Sevilla juli 2010!! Tyvarr blev jag ju aldrig lika brun som sota Camilla! :)

Kommentarer
Postat av: Micke Mollet

Nja du har det varmt men inte vi var ute med Hubbe +7 brrr

2012-03-17 @ 16:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0