En ensam sondag..

Lee akte imorse kl  4 efter en sjukt stressig "morgon". Han skulle kunna vara en varldens mest oorganiserade manniskor och lagenheten ser ut som en jordbavning underlattar sa klart inte. Haha. Sa nu kommer det att bli lite ensamt i roran.
 
Idag ar det jakligt varmt ute men jag funderar pa om jag ska ga och lagga mig i parken en stund men jag maste vara standby idag for det kommer folk och hamtar grejer. Kanske ar grannen lite sugen pa var graderob ocksa. Hade varit skont att bli av med den och sangen saklart! Men det loser val sig!
 
Efter tva tre veckor med dalig mat och valdigt lite traning sa tankte jag att skulle ga all-in pa tva halsosamma veckor nu innan vi drar. Ingen ute mat (knappt iaf, maste ga och ata paella en dag dock!), mer traning och ingen alkohol. Vi far se hur det gar i det landet! Veckan som var har vi gatt ut och atit pa alla vara favoritstallen och det har varit jattegott men det ar ju inte sa nyttigt direkt... Hojdpunkten var i fredags da vi gick till "La Vaca Argentina" och at forratt, en jattegod stek och drack ett gott vin. Vi satt och myste i 4-5 h, sa harligt att inte ha brattom.
 
For tillfallet kanns det som att jag ar i ett mitt-emellan-land. Jag kan inte riktigt packa klart men samtidigt kan inte allt vara uppackat. Och nar jag behover nat sa har jag inte en aning om vart det har hamnat: smidigt! Tur att det bara ar ett par veckor iaf!  Jag antar att jag borde satta mig ner och lasa in mig pa det nya betygssystemet innan jag aker men det kanns som jag inte kommer att lyckas med det. Det kanns ganska langt borta nu att jag ska borja jobba pa en ny skola snart men en helt ny alder pa eleverna, men snatrt blir det nog verkligt.
 
Nehe, nu ska jag ivag och kopa parlor till jobbet imorgon och datorn vill tydligen uppdateras sa det ar val bast att jag later den gora det. :)

Flyttkaoset!

Nu ar det snart dags for oss att flytta! Lee aker pa sommarlager I Pyreneerna imorgon kl 5 och ska vara dar i tva veckor sa nu kommer jag att vara sjalv den sista tiden. Jag har tankt att jag ska underhalla mig med packa, spackla vaggar, mala lite, salja de sista grejorna och jobba pa sommarskolan pa mitt vanliga jobb. Lagenheten ser ut som kaos just nu med resvaskor overall kassar med grejor som inte ar packade annu, och vi har inga bord, inga stolar och ingen soffa kvar sa nu ar det ganska kalt har maste jag saga...

Men det kanns sa skont att fa komma hem snart. Det kommer att vara full rulle nar vi kommer tillbaka med en flytt (om vi hittat lagenhet da), besok hos vanner och familj, inhandling av mobler osv, en resa till Gavle/Ockelbo. Jag tror vi kommer att ha fullt upp! Den 13 borjar jag dessutom mitt nya jobb pa en skola i Skene. Kanns skont att ha det klart iaf! Nu hoppas vi bara pa att fa en lagenhet ocksa och att det ska vara smidigt for Lee att fixa alla papper osv.

Just nu kanns det som att det ar miljon grejor att tanka pa och det sa mycket som vi skulle velat hinna med innan vi akte men nu hinner vi inte. Men det kommer ju att bli fler resor hit och jag har redan blivit erbjuden sommarjobb har nasta sommar sa drojer nog inte sa lange. Det kanns faktiskt ganska konstigt att lamna den har staden som till slut har blivit en del av mitt hjarta men det kanns som ett valdigt bra beslut att komma hem och jag ar jatteforvantansfull over det nya jobbet. Men jag kommer nog att sakna Madrid en hel del!


RSS 2.0