Fantastiska Wales

Lördagen och söndagen spenderades i södra Wales, på en ö som heter Anglesey. Det är helt otroligt vackert där nere och vädret var faktiskt riktigt fint speciellt igår. 
 





 
Vi åkte dit i lördags fm men med bilköerna som var tog det riktigt lång tid för det var stop/start i ca tre timmar. Hela resan brukar ta ca 2-2,5 h men det tig oss ca 5! Segt! När vi väl kom ner så grillade vi och drack vin i solskenet. Härligt! 
 



 
Igår så åkte vi ut och åt frukost sen åkte vi längst ut på ön och kollade på fyren och klättrade i bergen. Jag tog en massa bilder men tyvärr gör de sig aldrig lika bra på bild som i verkligeten. Det var så vackert och vattnet var sådär turkos-grönt men det såg mest grådisigt ut på bild... Vissa saker måste helt enkelt upplevas i verkligheten eller fotograferas med något som är bättre än telefonen! 
 









Efteråt åkte vi tillbaka och parkerade bilen hos Lees farmor och farfar för att sedan promenerade vi till stranden och klipporna. Vi gick där i säkert 1,5h och kollade på krabbor och musslor, små gömmor bland klipporna och plockade en massa stenar och snäckor. Jag älskat verkligen att vara vid havet! Fick med mig en massa fina snäckor som jag ska ha som dekoration nånstans hemma när vi äntligen flyttar. Sen gick vi och satte på en uteservering men havsutsikt och njöt av värmen (ca 25 grader igår, väldigt blåsigt uppe vid fyren dock). 
 






Det har varit en härligt avslappnande helg och det kommer bli fler resor ner till Wales. Nästa gång blir det förhoppningsvis lite havsfiske i Lees pappas båt också! 😊 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0