Axplock med bilder från de senaste dagarna

Den här veckan har rullat på snabbt som vanligt. I måndags åkte syrran tillbaka och jag och Anthony har varit på ytterligare ett besök hos myndigheterna utan att lyckas få ett kort åt honom... det saknas alltid nåt papper men det löser sig. Vi får vänta tills vi har hans pass innan vi kan fixa de sista sakerna.

Även att det är kul med besök så har det varit skönt att ta det lugnt denna veckan och inte behöva tänka på någon annan. Nästa besök blir 26/12 när Lees mamma, syrra och bästa kompis kommer över.

Idag så ska vi till läkaren igen för 6-veckors kontroll och det känns som att han måste väga över fyra kilo nu men vi får väl se. Sist vägde han 3900 g och var 52,5 cm lång. Han har utvecklats mycket de senaste veckorna för han kan lyfta sitt eget huvud och han sover mycket längre på nätterna nu vilket är skönt.

Vi har också hunnit med lite sociala event den här veckan, i måndags var Felix över på middag, i onsdags så gick jag och Anthony in till stan och träffade Dejan och ikväll ska vi på Thanksgiving middag hos en amerikansk kompis sen ska vi bara chilla resten av helgen minus lite jobb på lördag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0