Läkarbesök

Nu verkar det funka iaf...

Idag har vi varit hos specialisten i Argüelles och allt såg bra ut. Jag fick resultatet på mina blodprov/socker och alla värden såg bra ut men jag ska tillbaka igen imorgon för att lämna blodprov och urinprov men det är rutin här så det är inget farligt.

Det viktigaste idag är iaf att vi fick veta at han fixerat sig och det är antagligen anledningen till värken jag har känt de senaste dagarna. Så han låg i rätt position nu iaf och förhoppningsvis så vänder han sig inte innan det är dags. Jag misstänkte att det kunde vara detta för magen har sjunkit ner också. Han sköter sig exemplariskt hittills!

Jag fick ytterligare tre tider inbokade med ca 2 veckors mellanrum fram tills födseln och vi fick lite info om vart vi ska ta vägen när det är dags. Så det enda som saknas nu är preparationskursen hos barnmorskan men hon är inte tillbaka från semestern förrän 15/9 och 1/9 som de sa först så jag får komma in då.

Jag känner mig ändå ganska lugn för jag har läst så mycket på internet och i den där boken som jag skrev om häromdagen. Jag är ju ganska lugn som person och blir egentligen mest bara stressad om jag är sen men det är bara 10-15 min till sjukhuset härifrån så det ska nog gå bra. Det ordnar sig alltid!

Bilder från i måndags.
I måndags började v 34 (33+0).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0