Lägenhet fixad!

I måndags fixade vi lägenhet. En trea på obestämt antal kvadratmeter: här är det inte så viktigt exakt hur stor lägenheten är utan det viktiga är hur många rum den har. Den har två badrum, ett med badkar och ett med dusch och den har franska balkonger i alla rum. Det är skönt att vi kommer att ha gästrum/kontor/bibliotek så vi kan få undan en del grejer som vanligtvis är utspridda överallt. Köket och vardagsrummet är öppen planlösning så de är tillsammans men det är ett ganska rejält rum. Dessutom så ligger det bara ca 10-15 minuter från centrum centrum där alla restauranger, affärer och barer är. Perfekt! 

En stor skillnad när en letar lägenhet här är att en måste gå genom mäklarfirmor. Hemma brukar en behöva betala första hyran i förväg men det är allt, här måste en betala mäklaravgifter, en månads hyra och en deposition (den återlämnas vid utflyttning om inget är förstört). Med dagens fina valuta så landar det på ca 23000kr för allt vilket är lite saftigare än vad det hade varit hemma i Sverige. 

Längtar efter att få flytta in nu men i flytt är inte förrän 2/9 och det är mitt i veckan så det blir nog inte förrän 5/9. Ska bli så skönt att få packa upp mina väskor efter 10 veckor på halvresande fot. 🇬🇧📦👜

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0