1 år gammal

Förra helgen blev Anthony ett år! Tiden har gått så fort och det är svårt att förstå att det verkligen gått ett helt år. Mycket har hänt sen dess: han har blivit mycket större såklart, han har börjat ta små staplande steg med sin gåvagn (får nog vänta lite till innan han börjar gå helt själv), och han äter som en häst och vi har u det detta året: flyttat till en större lägenhet, köpt en bil, fått nya jobb, börjat planera nästa års bröllop och  säkert en massa annat. Det har hänt rätt mycket under året helt enkelt.!


Födelsedagen firade vi med en resa till Benidorm. Jag har aldrig varit där så jag tyckte det var ganska spännande. Vi hade fantastiskt väder och Anthony kunde tom bada i havet på sin födelsedag. Väl där träffade vi Lees syster, partner, kusin och faster då de var där för hans kusins möhippa. Han firades med massa presenter, sin första barnportion med spagetti och köttfärssås på restaurang och med chokladmuffins med glasyr. Han älskade det! 



Vi vuxna var också glada då vi hittade billiga och riktigt goda restauranger och fick äta både indiskt, kinesiskt och brittiskt. Vi hann med en tur till Iceland (brittiskt supermarket), långa promenader och ett par glas vin också. En härlig helg helt enkelt!




Livet går i 100km/h

Nu har jag börjat jobba och tiden går så fort! Tanken var att jag och Lee skulle pendla tillsammans på morgonen i bil men efter att ha testat det i två dagar så känner vi att det är alldeles för stressigt. Så nu får jag och Anthony ta bussen till dagiset både på morgonen och kvällen och sedan ta tåget därifrån till och från jobbet. Det kommer bli långa dagar men det är bara att bita ihop. Nästa år kommer det bli bättre för då kan Anthony gå på dagiset som hör till Lees skola, det kommer verkligen underlätta. Skönt iaf att jag alltid kommer att ha måndagar lediga varje vecka och eftersom vi började en måndag denna veckan så vi fick fredag ledigt och jag får därmed en fyra dagars helg denna veckan plus att det är helgdag här nästa vecka och vi är lediga torsdag och fredag. Så härligt! 



RSS 2.0