Ytterligare 2 jobb sokta

Idag har jag sokt ytterligare tva jobb och typ 7 lagenheter men vi far val se vad som hander. Jag pratade med Bjorn i typ tva timmar igar och det kandes det verkligen hur mycket jag langtar hem. Jag har verkligen saknat min kara familj och mina vanner saklart! Ska bli sa kul att ha er alla nara igen!

Traningsdagbok for v 10.

Lopning: 16,78 km
Promenad: 10,73 km
Simning: 1000 m
Styrkepass: 2 st.

Jag kanner mig grymt taggad for denna veckan! Mitt mal ligger pa minst 15km lopning denna veckan och jag har redan gjort halften ungefar. Gott. Idag ska vi borja den nya veckan med en langpromenad. Vi har ju helgdag och ledighet idag sa vi far passa pa. Hoppas ni andra haft en bra traningsvecka! :)


Italienska kottbullar

Jag gjorde varldens godaste kottbullaar idag och de var jattelatta att gora.

Kottbullarna:
1/2 lok
2 vitloksklyftor
1 morot
400 g notfars
salt /peppar/ oregano och basilika efter smak
2 tsk hemmagjord pestp (funkar sakert lika bra med barillas grona pesto)

Mixa samman allt och rulla ganska sma kottbullar och stek dem sedan i solrosolja.

Sas:
1/2 lok
2 farska tomater
1 vitloksklyfta
1/2 paket passerade tomater
1 dl vatten
1 tsk pesto

Stek gronsakerna och tillsatt vatten och passerade tomater. Krydda efter smak och tillsatt peston. Slang i kottbullarna i sasen och lat det sjuda under 20 min.

Detta var sjukt gott med massa smak och valdigt lite onyttigheter! Testa det!


Sondagsunderhallning

 
Idag ar jag i ett riktigtbaking-mood. Jag gjorde pannkakor till frukost, och sa gjorde jag en foccaciadeg och en harda tunnbrodsdeg. Tunnbroden ar klara och foccacian star i ugnen och den ser ljuvlig ut. Jag har battrat pa den med bade solrosfron, massor av svarta oliver och torkad basilika. Vi far hoppas att den kommer att smaka gott ocksa. Tunnbroden har redan blivit godkanda av Lee, de fick 10 p (tack mamma for receptet).
 
Lagger upp bilder pa broden sen!

Uppnatt mal!

YAY! Jag uppnadde mitt mal igar. Kanns riktigt gott! Utover min 1 km lopning har jag ocksa gatt 15 km, simmat 1 gang och styrketranat 1 gang. Jag ar pa G alltsa! Hoppas att det haller i sig under veckan som kommer. Vi ska idag ocksa inhandla mattband for det ar inte sa kul och kolla pa vikt nar man styrketranar for jag har nu legat pa 59-60 i typ tre veckor. Jag ar iaf sjukt pepp! :)

En regnig helg i mars..

Jag vet inte vad vi ska hitta pa i helgen riktigt. Det har regnat nastan hela veckan och det ar sa trakigt och langsamt. Far se om vi stannar inne hela helgen eller om man kanske kan komma ivag och gora nagot kul. Men vad? Bio kanske..Nagra forslag pa bra filmer som ar ute nu? Sovmorgon bade for mig och Lee imorgon da han ar ledig tva lordagar i rad. Sa skont! Tva dagar i rad utan alarm: underbart! Jag maste bli battre pa att sova ordentligt! :)

Nara malet!

Aven att jag trodde att jag inte skulle na mitt mal nar jag skrev igar sa ar jag idag pa 8km sa med morgondagens gympass sa fixar jag det. Jaklar vad motiverande det att ha ett riktigt mal! Jag gjorde 3,5 km igar och 3,65km idag.
 
Jag kanner mig riktigt nojd med mig sjalv efter denna veckan och jag har redan hunnit med 2 konditionspass och en simning. Det kanns som vi kommer att hinna med en del i helgen ocksa for det regnar och det ska regna resten av helgen. :(


Springa 10 km/vecka

Varje vecka har jag nu lagt in mal for min traning i min Runkeeper app och an sa lange har jag fokuserat pa att ga. Den har veckan har jag dock lagt in ett mal som galler lopning: 10km/vecka. 10 km later inte sa mycket men gud vad dalig jag ar pa att springa och an sa lange ar jag bara uppe i en 1km for jag har inte hunnit med gymmet och sa prioriterade jag poolen haromdagen. Men nu har jag ikvall, fredag och lordag att na mitt mal. Ufff, ca 3km/dag. GO ME! Jag ar inte saker pa att jag fullbordar veckans mal!!
 
Nasta vecka blir det nog ett mal for promenader istallet eller ett tidsmal kanske. Jag alskar verkligen denna appen for det finns sa mycket man kan gora med den! :)
 
NEhe, nu ar det dags att krala till gymmet innan jag somnar i soffan!

Vilken vecka!

Denna veckan har det varit mycket jobb och annat. Borjade fenomenalt bra pa mandagen med att glomma mina nycklar hemma. Eftersom Lee inte skulle vara hemma forran tidigast 19 sa fick jag stanna kvar pa jobbet en stund extra och jobba. Bra visserligen for jag fick mycket jobb gjort.

Tisdagen blev iaf inte sa sen och jag kom hem och somnade direkt. Ingen bra idé! Gick och simmade men kunde anda inte sova och det var en perfekt uppvarming for onsdagen.

Igar var en laaaaang dag. Akte till jobbet kl 7.30 och vi hade skridskoakning tills 12.30 i Madrid (jag var bara pa isen typ 20-25 min for jag fick en blasa pa foten). Kom tillbaka hade nagra lektioner och sedan var det personalmote, sektionsmote och sedan en middag annu langre ut fran stan med mer jobbsnack men ocksa team-buildning. Valdigt trevligt men langt och jag kom hem 21.45 mer eller mindre pa kvallen. TROTT! Men jag var tvungen och soka nagra jobb for sista ansokningen var idag+ att jag var tvungen att fixa till min CV. Sa runt 12 kn ot jag mig....

Idag kom jag hem runt 17 och det var san lyx. Kom dock hem till tvatt som behover laggas i garderoben, disk och mat som behover lagas...har inte kommit langre an till mat och disk an sa lange. Tvatten har statt dar och hanat mig sen i mandags men det ar ju saaaa trakigt att greja med. Snart blir det antligen en svang till gymmet: ska bara smalta maten lite mer. :)

2x gym pa en helg!

Igar gick jag ju en runda pa gymmet och idag blev det ett pass till. 30 min pa maskinerna i styrkehallen och 10 min crosstrainer, 20 min lopband varav vilka jag sprang 1 km och gick resten. Sa harligt! Kanns skont att komma igang igen!

Efter gymmet blev det en promenad till en sportbutik och kopte en simmossa och Lee ett par shorts. Jag kopte traningsskor i samma butik haromdagen. Det kanns som att mina New Balance som jag kopte for 3 ar sedan ar mer an utarbetade. Men nu har jag iaf ett nytt par som haller ett tag forhoppningsvis. De nya var inte heller sa fula som de andra. Bara det ar ju lycka! :)

RIP Clive

Var chiliplanta har de senaste manaderna blivit mer och mer vissen och de tre chilisarna som nu hanger pa kvistarna har suttit dar sen innan jul och de ar fortfarande inte roda. Nu har en del av dem dessutom blivit mjuka, lite bruna och sunkiga sa idag ar det dags for Clive (Lee alskar att namnge sina vaxter) att aka ner till soptunnan. Vi hade hoppats att Clive skulle vara en bra investering men tyvarr sa har han visat sig vara valdigt dyr da vi bara fatt tva chilis sen vi kopte den for ett ar sedan! Trakigt! Vi far borja pa nya planteringsprojekt nar vi kommer hem till Sverige. Jag ar mycket sugen pa att ha lite basilika, koriander, groddar, persilja, oregano osv hemma i koket (nar vi nu kommer att ha ett kok!).
En bild pa Clive en av de tva ganger som en chii var redo!! :)

Bra manniska igen!! :)

Efter mycket snack och research har vi nu blivit med gym igen och precis vid ratt tidpunkt sa det kostade bara 52 euro/manad istallt for 68. Det ar ett riktigt fint gym typ 5 min fran oss, och det har allt gym, klasser, pool och angbastu. Man maste ha pa sig simmossa och betala 5 euro extra/gang for att anvanda poolen dock. Men det ar ok for jag kanske kommer simma max 1gang/vecka om ens det for den ar inte gigantisk och jag hatar de dar simmossorna!

Idag var jag och provade pa men jag tog bara en tur pa lopbandet och det var alles. 45 min men jag sprang inte alls mycket (typ 10 min) och sen gick jag resten och det blev totalt 4.89 km. Battre an inget sen blev det lite mage pa en maskin ocksa men det ar ju battre an inget! :)

Nu ska jag stada klart och sen ska laga en smarrig GI-omelett och efter det ska vi aka till ett kopcenter. Sa det blir nog en hel del rakor kopta pa IKEA antar jag och ett par korv med brod. Inga kottbullar dock- inte pga hastkott utan for att det smakar fruktansvart! Tacka vet jag hemlagat! :

RSS 2.0