Armhävningar

Skulle visa Svante hur stark jag var igår och kom upp i hela 7 armhävningar (killvarianten) efter 2 glas vin då. Det är surt att se hur man förfaller när man inte tränat styrketräning på ett tag... Jag längtar efter att ha en lägenhet nu så att vi kan skriva in oss på gymmet! Då ska det bli lite bättre än 7 iaf!! :)


Det är mycket nu!

Jag har spenderat de senaste 5 dagarna med att konstant kolla blocket för att hitta en lägenhet. Nu har vi fixat så vi har en visning på fredag, kanske en på torsdagskväll och möjligtvis blir det ytterligare en då jag väntar på att de ska ringa mig från ett bostadsbolag. Vi ska försöka skrapa ihop så många visningar som möjligt i helgen så att förhoppningsvis får tag på nåt nu! Är ganska trött på letandet!

Men vi får se! Jag återkommer på temat!


Filmkväll

Lite slött tv-tittande innan läggdags på ett ps2. Otekniska jag klarar inte hur det funkar så det är ju tur man har hjälp!!!:)

Ikväll blir det Zoolander, får se om den är bra. Jag röstade på Sällskapsresan men jag blev nedröstad av Lee!! Haha


Nystart på löpningen!

Idag testade jag lite utomhuslöpning för första gången sen jag kom tillbaka. Tog en väldigt lätt start bara för att ge ett försök ett två månader av fest och utarmat. Det gick helt ok faktiskt: 2 km på 12 min. Alltid något iaf! :) Imorgon ska vi vara borta hela dagen så då hinner jag nog inte att springa men på onsdag då ska jag prova på 3 km!!

Nu segar jag framför tvn med lite OC och känner mig allmänt uttråkad. Det ska bli kul att hitta på nåt imorgon!!


Up to scratch with the Runkeeper

Denna veckan har jag äntligen kommit igång med min runkeeper igen. Det tog sin lilla tid men jag har äntligen förstått varför den inte funkade, gps:en var inte på. Men nu rullar den på så nu ska jag ta upp träningen ordentligt. Det är dags att bli av semesterkilona!! :) det är bra för vovven också för han är ju lite mullig för tillfället!!


Visning

Imorgon ska vi iväg på visning på en andrahandslägenhet i Västra Frölunda. Kanske inte var sär vi hade tänkt oss men vi får se, det är iaf bättre än Hisingen om man tänker på att jag ska pendla till Skene. Jag kollade upp bussarna men det skulle ta runt 2 h enkel väg så det känns inte som ett alternativ. Men jag får väl fundera på det.

Men imorgon blir det ju iaf visning och det är en ganska stor lägenhet så det låter intressant, men vi får väl se hur den ser ut i riktiga livet.


Snälla ge oss en lägenhet!!!

Vi börjar känna oss lite desperata snart... I teorin så kan vi hos familj tills i september men efter det måste vi ha något, så är det någon som känner till någon lägenhet i Gbg, på fastlandet helst då jag ska pendla åt Borås-hållet?! Förstahand eller andrahand har ingen betydelse till att börja med, möblerad eller icke-möblerad. Por favor!!!


Fruktansvärt

Igår kväll spårade ett tåg ur i norra Spanien, läs artikeln här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17188149.ab

Så jävla hemskt. Detta var verkligen det sista en redan skadad nation behöver. Jag lider med alla stackars människor som förlorat någon närstående... Fuerza y animo a la gente!


På väg till Helsingör!!

Jag älskar dagsutflykter! Nu rullar vi neråt Helsingborg och vi får hoppas på lika härligt väder på andra sidan sundet!

Måste säga att jag älskar nya telefonen: så jävla smidig!!


Hemma i Sverige

Nu är vi hemma i Sverige och det känns riktigt gott! Jag har som alla andra svenskar blivit med iPhone så nu ska jag hålla mig bättre uppdaterad förhoppningsvis... Början på vårt nya liv känns bra och än så länge har vi bara gjort kul saker: träffat Camilla och Jesper, Therese en snabb runda idag, alla syskonen, två rundor till beachen osv. Imorgon blir det Helsingborg- Helsingör över dagen: ska bli mysigt!!

Nu dags för sängen!! Vi hörs!!


RSS 2.0