En seg torsdagkväll i sängen...

För mig hör det till vanligheten att bli sjuk när det är dags för lov och denna ledigheten verkar inte komma med nåt undantag. Jag har legat i sängen sen jag kom hem från jobbet, trött, ont i huvudet, tung i kroppen, täppt näsa. Jag ska släpa mig till jobbet imorgon för jag har två kollegor som slutar och jag vill hinna säga hejdå men annars så blir det nog en lugn start på lovet. Lyckligtvis så är det ju två veckor ledigt så det ska väl inte bli sjukt hela lovet. 

På torsdag nästa vecka drar jag och Lee till Belfast i fyra dagar för att hälsa på Michael och Timothy. Det ska bli kul att ses igen för det är ett tag sen sist. Vi får väl se vad vi hittar på. Kanske bara blir äta middagar och strosa på stan men vi får väl se. Vi ska träffa Johnny också som jag inte heller träffat sen juli faktiskt. Väldigt länge sen! 

Men innan vi ska iväg så måste jag till svenska konsulatet och hämta mitt pass. Jag gjorde nytt när vi var i Sverige men kunde inte hämta det där innan jag åkte så de skickade det till London, och sen skickades det till Manchester. Där har det nu legat i ca 5 veckor då konsulatet endast har öppet måndagar 10-13. De öppettiderna funkar ju inte så bra om man jobbar som jag gör men på måndag ska det äntligen bli av. Nästan lite tajt om tid med tanke på att vi åker på torsdag men det löser ju sig! 

Nu ska jag vila vidare. Ha det! 


Bitter...nej då! Tur att det är två veckor ledighet! 

Och hur ska det gå med mitt vad?! 41 pass kvar innan midsommar. Börjar snart bli tajt om tid.. Suck! 

Kallvatten!!

Det finns inget värre än än när varmvattnet tar slut i duschen! Jag har varit jätteseg idag (förkylning på ingång) och legat och degat på soffan tills för en kvart sen när jag äntligen orkade gå upp för att duscha. Hoppade in i duschen och det blev inte varmt och helt plötsligt blev det kallare och kallare och jag fick tvätta schampo och balsam på typ en minut. Iskallt! Det här är första gången det har hänt sen vi flyttade in så jag blev jätteförvånad. Hoppas att jag inte behöver uppleva det igen. 

Nu är det läggdags. Bara två "get-ups" (som de säger här) kvar till lovet. Två veckor ledigt- det förtjänar jag. Och efter lovet verkar det bli nya arbetsuppgifter igen. Efter det här året så kommer min cv vara smockad med nya erfarenheter! 

All snuggled up after the horrible shower! 



Annandag påsk

Måndag idag och jag skulle gå upp tidigt men istället så vaknade jag 10.30! Nu sitter jag och äter frukost och kollar på Aristocats. 

Falu rågrut med mjukost, en apelsin och en kopp chaite. 

Efter frullen ska vi iväg till gymmet och simma och sen till Ikea idag istället för det var stängt igår. Annars blir det nog en lugn dag idag. Ska rensa ut lite dvd:er och annat och lämna på second hand eller försöka sälja. Det känns så onödigt att ha nuförtiden då vi har Netflix och chromecast och så tar de en massa plats också. 

See ya! 

Söndag som känns som lördag

Det är väl söndag idag? Långhelger gör mig alltid förvirrade och ännu värre kommer det bli på fredag får då får jag ledigt i två veckor eller totalt 16 dagar med helgen inräknad. Känns som att det redan är dags för lov dock för Lee är ledig denna veckan och veckan efter så vi får bara en vecka tillsammans. 

Jag är inte alls pepp på att jobba på tisdag men det är ju iaf bara fyra dagar denna veckan. Att gilla sitt jobb går ju i vågor men just nu är jag ganska trött på vad jag gör och det är väldigt uttömmande att jobba som personlig assistent som jag gör nu. Har eleven en bra dag är det jättekul men om den inte har det så är det svårt för mig att inte ta med jobbet hem och tänka på vad jag kunde gjort annorlunda eller vilka andra strategier som kunde använts. Jag ser fram emot hösten då det är dags för nya utmaningar på en ny plats! Mer info om detta nån gång i april när jag vet mer! 


Vädret idag suger! Det är storm och det regnar massa så idag kommer vi vara lata och ta bilen till gymmet. Det är dags för ett gott pass i poolen och sen ska vi till Ikea och köpa en ram och lite annat skrot. Först måste Lee fixa bilen dock för den började läcka olja igår men det borde vara ganska lätt åtgärdat (säger jag som inte kan ett smack om bilar men Lee verkar positiv). Tills Lee är klar så blir det nog ett par avsnitt till med Vänner. 

På väg till Wales

Nu drar vi iväg till Wales över dagen för att pricka av nr 3 på min #12newplaces och idag åker vi då till Snowdonia där ingen av oss varit förut. Det är jag, Lee och Jon som åker idag och än så länge ser vädret bra ut men det ska tydligen vara snö därnere. Vi får väl se! 

Ha en härlig långfredag! 




När det är fullbokat!

Jag älskar att gå på pilates och speciellt  med den instruktören som är på mitt gym. Tyvärr så har de bara pilates en dag i veckan på kvällstid och de senaste typ 5 veckorna som jag har velat boka in mig så har det varit fullt. Det är så störande för det är det enda passet som jag verkligen vill gå på. Innan gick jag på yoga också men de har bytt instruktör på det på passet och den nya verkar tro att vi alla är proffs och hon förväntar sig att vi ska kunna lyfta oss och hänga i luften och allt möjligt som duktiga yoga-människor kan men som för oss vanliga dödliga bara är pest och pina. Jag brukar gilla en utmaning men den måste ligga inom en rimlig gräns och det gör det inte på detta passet utan jag går därifrån irriterad och inte särskilt avslappnad då jag behövt koncentrera mig så mycket på i vilken ordning alla olika positioner är i istället för att bara flyta med och tänka på min andning. Jag hoppas att de snart kommer att lägga till ytterligare pass med pilates med tanke på att efterfrågan är så stor men vi får väl se. 

Imorgon ska jag börja cykla till jobbet igen efter ett längre uppehåll pga förkylning, trötthet, dåligt väder och lathet. Investerade i en ny liten söt ryggsäck på Decathlon idag när vi var i Sheffield så nu har jag en mer slimmad modell som kommer att ge mindre motstånd. 

Jag köpte också nya hörlurar eftersom mina gick sönder häromveckan. Det blev samma märke: Marley och de är miljövänliga lurar. Skönt att det finns miljötänk i det mesta nuförtiden! 




Vilken härlig start på dagen!

Idag gick jag och simmade 1250m som start på dagen. Underbart! Inget får mig att må så bra som att simma och det har alltid varit så för mig. Många säger det om löpning men för mig är det typ nästan alltid bara skitjobbigt och springa och bara gött efteråt men simning är njutning både under tiden och efteråt. Skulle gärna vilja komma dit med löpningen också men det känns inte så troligt och nu har jag faktiskt inte varit ute på en löptur på typ 3-4 månader. 

Idag är vi Darwen igen för Lee har jobbat med sin pappa men ikväll ska vi hem till oss igen. Vi ska kolla på Melodifestivalen och äta massa snacks. Först ska iväg till Ikea bara för att köpa svenskt smågodis för jag glömde att köpa det när vi var hemma häromveckan! Jag har bara kollat på en delfinal så jag har inga favoriter alls i år. Vem tror ni på? 

För övrigt blir det nog en ganska lugn kväll och helg. Imorgon ska vi nog testa ett av de andra gymställena i stan som också ingår i vårt medlemskap för att se hur de är. Poolerna ska tydligen vara olika på de olika ställena så jag hoppas att de är lite större än där vi brukar gå. 



Manchester förra helgen. 

Morsdag i England!

Imorgon är det morsdag här i England och därför ska vi idag åka till Darwen och fira Lees mamma. Men först ska vi iväg till gymmet för första gången på typ tre veckor pga förkylning och resan till Sveriges. Jag har inte heller cyklat till jobbet under två veckors tid då jag fortfarande haft hosta och vädret varit fruktansvärt. Vi hade till och med snö igår och massa skolor stängde eller slutade tidigare som vår, så vi fick gå hem lite tidigare igår iaf. Vi får se om jag kommer igång med cykeln igen nästa vecka eller om jag ska ta bussen en vecka till. Oavsett så blir det buss på tisdag då det är dags för min nästa privatlektion för jag har hittat en buss som jag kan ta från jobbet så jag slipper stressa. 

Men, nu blir det iaf en tur till gymmet. Vi hörs! 

RSS 2.0