Störd!

Jag fattar inte varför min blogg konstant arbetar emot mig! Den publicerar inte alla mina inlägg och den vägrar att lägga upp bilder och är bara helt genomgående anti mitt skrivande. Kanske är det dags att säga mitt kontrakt med blogg.se annars får de ta och sammarbeta lite. Jag blir bara trött. Vi får väl se om detta inlägget ens lyckas att bli publicerat! =(

Någon som vet hur man får en studentlägenhet i Sevilla?Jag har hållt på nu hur länge som helst och bara letat och letat...och alla dessa dokument på spanska! Jag menar formella dokument på svenska kan vara jobbiga ibland...tänk då på spanska! Men det ordnar sig väl, men det hade varit så skönt om det vore klart! Så om någon spansk-kunnig med grymt intresse för hyreskontrakt läser detta, kan ni ju höra av er; jag skulle kunna behöva lite hjälp...Suck!

Det kommer nog inte kännas på riktigt förrän jag har skrivit på papper och bokat flyg...men snart så!

Söta systerdottern

Jag är ju inte världens största fan av barn, som säkert alla vet, men i lördags så hände något som värmde mitt hjärta:

Anna ringer till mig och säger att hennes dotter ville prata med mig.

E- Moster Åsa, jag dig jättemycket saknar!
Å- Jag saknar dig också!
E- Vi har haft jättekul idag.
Å-Vad har ni gjort då?
E-Vi har ätit glass!

Sedan räckte hon över luren till Anna igen. Men ändå; så söt. Kanske skulle vara kul med barn nån dag iaf. Det ni; trodde ni att jag skulle säga va?!

Ny telefon?

Borde verkligen skaffa mig en ny, egentligen borde jag gjort det för länge sen. Funderar på Sony Ericson t280i men det går inte att lägga upp bild på den....Måste ju ha en Ericson iaf, det vore förräderi mot Patriks alla aktier annars! =)

Letter of acceptance.

Idag fick jag ett brev från spanska universitetet där det stod att jag är antagen. Så nu väntar jag bara på att få exakt datum om när jag ska infinna mig! Jag mejlade till campus-ansvariga om att hyra en lägenhet i början av förra veckan, och jag har fortfarande inte fått svar. Jag antar att med den sedvanliga mañana-andan som råder i Spanien så kommer det nog ta ett bra tag!Sevilla. Muy pronto voy a estar allí.


Helg i Göteborg a´la De luxe is coming up

Inte nu i helgen utan nästa så ska jag, min kära man, hans syster och hennes pojkvän iväg till Göteborg och gotta oss. Det blir shopping, avslappning i relax-avdelningen på hotellet, god middag och bio på kvällen. Sedan på söndag ,om vädret tillåter, blir Liseberg! I love adventure parks! Det kommer att bli toppen!Här ska vi bo; really nice! Blir nog ökänd räkmacka på toppen också; vem kan väl motstå det?

Oväntat besök

Idag när jag hade lunch kom min kusin, som bor i Ockelbo, och hälsade på väldigt snabbt under min korta rast! Jag blev jätteförvånad när jag hade fått ett sms av henne, när jag var påväg ut till bilen, ännu mer förvånad när hon skriver att hon är i Smålandsstenar. Vad jag kan minnas har nog aldrig Ida varit hemma hos oss någonsin! Mycket oväntat! Det roliga var att Ida och hennes kompis hade kört hela vägen ner för att åka till Ullared! Gekås är poppis!


Pengar, pengar, pengar!

Skatteåterbäringen har kommit; 12870 kronor.

Så igår kväll betalade jag av Patrik min lilla skuld, så jag är återigen en skuldfri kvinna med sparpengar på kontot; lovely! Det var alldeles för länge sen som jag hade såhär god ekonomi. Nu väntar jag bara på att semesterersättningen och sommarens löner ska komma så att man vet hur mycket man behöver att spara innan nästa sommar och höst. Många resor nästa sommar och och en hel del andra stora utgifter väntar! En härlig tur till USA är inte gratis...tyvärr.


NYC: sure, like to go there again! And I will!

"Slippery suckers!"

Vissa saker kan vara riktigt hala; tex ett blött trädäck på Hotell Åsen i Anderstorp. I lördags, visserligen lite i fyllan och villan, så går jag med mina fina, spanska högklackade skor som är något hala, ut påväg mot tältet och då bara " Woff"; jag trillar som på ett bananskal och liksom bara flyger iväg. Landar sedan på mitt finger (fortfarande svullet), min axel (blåmärke), min höft (öm), min fot (återigen en halvstukad känsla) och min rumpa, på något konstigt sätt. Är just nu lite öm överallt! Lördagens läxa: Gå aldrig ut på snorhalt trägolv med 12 cm klack! Läsare: ta med denna visdom!

 
           

Long time no see...

....det har varit mycket nu. Förra veckan jobbade jag 6 dagar (46h totalt) och hade praktik 2 dagar+ att jag var i Trollhättan i måndags kväll och däremellan har det inte funnits mycket tid över till annat!!

Imorgon kommer Björn, och så ska vi fira Svante som blir pensionär på riktigt då! Ska bli trevligt sen blir jobb resten av veckan. Är äntligen klar med allt som har med skola att göra, förutom en liten sak. Jag hade missat att skriva på ett papper som har med stipendiet att göra...måste därför antagligen köra bil ner till skolan imorgon för att skriva en signatur. Där kan man snacka om "waste of money and time"...men,men..det får väl vara värt det!

Funderar på vilka terminstider jag kommer att få. Det är så mycket jag måste hinna med i höst innan jag åker. Jag ska jobba fram tills i början av augusti, ha praktik i 2-3 veckor, träffa Patrik så mycket som möjligt, och kanske hinna med en resa till Kreta. Det börjar kännas som att det blir tajt om tid.... Men det löser väl sig.

Nu ska jag mejla lite, lite grejer att fixa och sen iväg ut och gå!

RSS 2.0