Countdown Barcelona!

Nu börjar det verkligen att närma sig, bara 4 dagar kvar tills planet lyfter från Göteborg. Ska bli otroligt kul, jag är så peppad. Hoppas bara att det kommer att vara bra väder även där, kanske slår man till med ett första bad! =) 3 nya bikinis är inhandlade för ändamålet, så jag hoppas på det bästa. Förr brukade vi alltid ta första doppet 1/5, men ju äldre man har blivit desto senare har premiären blivit....lustigt.

Förhoppningsvis så blir det en ballongfärd på söndag också! Jag och Björn fick denna underbara present för två år sedan när vi fyllde jämt, men det har ju varit halvbra väder, massa jobb, massa skola etc, och därför har vi inte kommit iväg. Men nu ber jag till vädergudarna att det ska vara tillräckligt bra väder på söndag!

 Ballong över Göteborg- hoppas det är vi snart!

VFU idag

Första praktik-dagen idag. Jag känner mig nervös, jag har inte haft praktik sen hösten 2007. Idag ska jag vara i Gislaved på gymnasiet, skönt att det är tre år sedan jag gick ut, pinsamt annars att ha sina kompisar i klassen (vilket hände förra gången jag var där!).  Nu måste jag nog kila, annars blir jag sen!


Trajet 2009

Snyggast outfit av alla men tyvärr vann vi ej i år............nästa år då jävlar!
Lite snygga bilder från dagen! Start: 8,42, mål: 15,00....


       

    

Sedan redo för utgång!Fler bilder kommer att finnas på Facebook.

 

"Vuxna människor"

Sitter och kollar på denna galna film; Felix Herngren är ju klockren! Han tänker på konstiga saker och är förvirrad, dagdrömmer och är allmänt knäpp hela tiden. Jag kommer ihåg attt jag inte tyckte om denna filmen förra gången jag såg den men nu kan jag verkligen se komiken i den! Bruden som han är otrogen med är mycket lustig: "Tänk om jag skulle tappa ut henne (systerns dotter) genom fönstret med flit". Felix: "Va?" Hon: "Men så tänker ju alla, det är bara ingen som vågar säga det!"

Tänker ni också så? Det gör inte jag iaf!

                                                 

Trajet 2009

I år ska vi ha det bästa temat någonsin. We will look F A B U L O U S!  Det är definitivt den snyggaste outfitten som Trajet har skådat! Jag lägger upp bilder från spektaklet på söndag! =)

Nu ska jag ut och springa; jag har verkligen en hurtig-vecka, denna veckan! Thank God for that!

Lack of inspiriation.......

...händer inte mycket just nu och därför har jag inte mycket att berätta. Idag har jag iaf gjort en endags-utflykt till kära mor i Anderstorp. Fattig student som jag är fick jag en bra idé för att spara lite pengar: så jag cyklade dit! 2,5 mil på 60 minuter! Härligt! Gratis träning!

Måste återigen säga: "Vänner" är världens bästa serie! Det går nu på Kanal 5.

Tack för den goda maten och för banan-pajen mamma!

Helgmorgons-TV.

Är det någon som tänkt på vad som går på TVn på helgena? Absolut bara skit; gamla repriser, dåliga talk-shows, TV-hop i mängder och parti. Vad har hänt med alla repriser av komedi-serier som brukar rulla? Scrubs, 2 and half men, Vänner etc. Jag saknar dem, det har gått så långt så TV-världen tvingar mig att plugga istället; usch! Förjävligt!

"La Casa de Bernarda Alba" får bli min räddning: en lördag! Inte ok!

Påskfest

Hade ju påskfest i helgen, har inte fått in bilderna ännu. Jag tänkte att några kära deltagare kanske vilja sända mig några! Jag har dessutom x antal formar hemma som jag hoppas att någon saknar för de är inte mina; den som känner sig träffad kan väl höra av sig!

Uppdatering om Islandsresan (bättre sent än aldrig).

Dag 1 och 2:Resan påbörjades på söndagen med tåget från Smålandsstenar. ner till Halmstad och ett par glas vin och lite mat innan nästa tågresa förde oss till Kastrup. Kl 19.15 lyfte planet och kl 23 lokal tid var på vårt hotellrum. Första morgonen så rekade vi lite, bokade in en rundtur till "Gyllene Cirkeln" och kollade in gatorna i Reykjavik. Vi insåg väldigt fort att vi hade hittat ett riktigt bra hotell mitt i centrum ca 100 m från den största shopping-gatan- helt ok läge. Efter att ha kollat in stort sett hela Reykjavik på förmiddagen (vilket i och för sig inte tog så lång tid) tog vi en lång powernap och drog senare iväg till "¨The Blue Lagoon ". Detta var sjukt härligt; varmt (ca 40 grader) och vattnet var väldigt mjukgörande, dessutom hade de härliga ansiktsmasker som kunde ta. Utöver denna gigantiska naturliga varma källan fanns där även bastu och ett varmt litet vattenfall. Efter det goá badet drog vi hem och käkade en pizza, och somnade tidigt!

           
         


Dag 3: åkte vi till hamnen på morgonen för att ta en båt ut och kolla valar. Som ni vet var mina förväntningar skyhöga, tyvärr motsvarades de inte riktigt... vi såg 2 delfiner och två stycken Sea Porpoise; världens nästa minsta val, iingen blåval direkt på sina 1,5-1,8 meter! Efter denna utflykten fick vi en kvarts lunch innan vi drog vidare på "Gyllene Cirkeln" utflykten. Först stannade vi på det stället där den Amerikanska och Europeiska kontinentalplattan möts, efter det vid några små vattenfall, efter det blev det ett stopp vid "Gulfoss"  som är jättestora vattenfall. Vidare till det området vart gejsern "Strokkur" ligger. Det var den enda aktiva i den änden av landet som vi var på, och den mest aktiva i världen, den sprutade vatten vart femte minut! Efter detta fick vi kolla på islandshästar vilket jag inte fann särkilt intressant...På kvällen när vi kom hem ca 10 h senare så var vi så trötta att det blev en snabb macka från "Subway"- mitt favorit-mack-ställe!

             


Dag 4: sov vi lite längre på morgonen, och sedan åkte vi till "Smáralind", ett köpcenter, och skulle shoppa lite i "billiga Island", som inte alls är billigt i jämförelse med Sverige även om det nu är billigare än tidigare. Var ju dock tvungen att köpa något så en klänning (på bilden)  från "Zara" blev det iaf. Sedan hem till hotellet för ytterligare en powernap innan kvällens fina middag. För att fira Vivi-Anns födelsdag lite i förväg så lyxade vi till med en oxfilé och jag lyxade till det lite extra med kvällens special: "Strawberry Mojito"  för 1500 ISK! Det är dock bara 105 SEK- dock tillräckligt dyrt för min smak! =)

            

Dag 5: kl 7.45 skulle planet lyfta och därför fick vi pallra oss upp runt 3.30 på morgonen...efter lång dags resande fortsatte jag oh Patrik med utgång på Smålandsstenars Hotell, och kom hem alldeles för sent. Det blev en lång dag; men också en mycket trevlig!

ISLAND- HERE I COME!

Vi hörs på torsdag!

Morgontur, dimma, mango och packning.

Började dagen med en härlig joggingtur/promenad med Ludde. Massa dimma så man såg typ inget, men ganska varmt och soligt; härligt! Fortsatte med att städa lite och packa samtidigt- jag vet inte vad jag har packat ner och vad som är kvar- helt oorganiserad! Nu har jag precis käkat en hel mango; har ni tänkt på vad det fastnar i tänderna?

Var det någon som såg "Grillad" igår? Det var verkligen asdåligt! Dregen som var gäst var roligare än komikerna och det ju ingen vidare bra kritik. Jag läste i tidningen att de ska lägga ner serien-inte så konstigt kanske?

Valar

På söndag åker jag och Patriks mamma till Island och det som jag hoppas på mest är att se valar! Jag är så peppad, det ska bli så skönt att komma iväg lite, ta det lugnt, se massa coola saker; nice! Jag läste om en val-tur och det stod att man ibland till och med får se BLÅVAL! Så häftigt; de hoppas jag på!Looks enormous!Några sådana här hoppas jag också på! Jag älskade späckhuggare när jag var lite; jag var nästan lite besatt där ett tag faktiskt! =)


Men med min otur så kan man väl säkert inte åka och kolla valar vid den här tiden om året så jag missar nog möjlighteten igen även att jag är så peppad! Jag blir inte förvånad om det blir en repris av Dominikanska!

I just realized...

..att jag har  lov fram tills torsdag v.16! Underbart!

Underbara vår!

Fantastiskt väder ute idag alltså och igår också! Gårdagen spenderade jag dock inomhus från 9.30-18.30 i min lilla chark på Ica. Det är helt okej och jobba när det är fint väder om man är i kassan men i charken så står man hela tiden och ser nödutgången som består av en glasdörr; man ser det underbara vädret och längtar inte alls ut!? =( Det blev dock en timmes promenad när jag kom hem så lite frisk luft och solsken blev det allt!

Det mest underbara med detta vädret är att det ska tydligen bli ännu bättre vid Påsk, ca 20 grader varmt och solsken, detta mina vänner kanske ändrar maten till årliga påsk-festen Hade ju varit trevligt att ta första grillningen då; eller vad sägs?                                                    

Utvilad?

Kanske. Idag hade jag tänkt gå upp vid 6.30 för att träna men det gick bara inte och jag sov ända tills kl 8.15...fantastiskt! Så jag tror att jag äntligen är utvilad; det var på tiden!

RSS 2.0