Klassikern.

Var på middag i helgen och träffade mina kompisars föräldrar och av någon anledning började vi prata om klassikern. Så nu är det bestämt: jag och Gunnel ska göra den! Hon har gjort det innan så hon är ju rutinerad, så jag hoppas att hon inte har ångrat sig! Jag har iaf bestämt mig för att jag ska göra det oavsett! Och nu menar jag tjejklassikern, inte den stora; det hade varit lite väl mycket för mig! För er som inte vet vad är:

Tjejvasan: 30 km
Tjejvättern: 90 km
Tjejvansbrosimmet (motströms): 1 km
Tjejlidingöloppet: 10 km

Så idag har jag inhandlat nya, fina löparskor för 1000 kr; (ord. 1500 kr!!) vilket jag inte brukar lägga på skor! Iaf inte ett par! Ett par "New Balance" blev det iaf, jag hoppas att försäjaren hade rätt när han sa att de var mycket prisvärda och nyttiga för benhinnorna! Provkörde dem idag iaf, 2,9 km på 17 min. Är det bra eller dåligt eller sådär? Jag har ine en aning för jag har bara sprungit löpband förut men det iaf en start!

Hoppas verkligen att jag kommer att klara den här utmaningen: och det är ju kul att ha ett mål med träningen!
Jaja, tur att jag har tid att förbereda mig men man vet aldrig med slavandet i skolan som väntar den här terminen!

Nehe, läggdags för mig!

kl. 21.53

...fredagkväll...lite bad i tunna och nu Coldplay och David Gray. Är det bara jag som upptäckt hur jävla bra han är (den sistnämnde)? Det känns så eftersom att alla dissar varje gång man börjar spela honom på fest. Är det bara jag som kan lyssna på sån här musik och bli peppad för fest? Hellre sånt här iaf än hård rock som är standard i det här gänget! Älskar rock men lite variation skadar ju inte!?

Min härliga extra semestervecka som jag fick av min chefen är nu officiellt över. Blev inkallad igår, idag och ska jobba imorgon, om jag hade haft ett vanligt arbete så har jag redan jobbat mer än halva veckan: vilken semester....Jaja, pengar. Can come in handy now: I'm poor as church rat. Härligt att det är lön på måndag.

Börjar plugga spanska på tisdag, känns kul men mycket spännande. Mina baskunskaper sitter väl där nånstans i bakhuvudet men jag känner mig väldigt osäker. Det är två år sedan som jag läste spanska, köpte en bok i maj när jag var i Madrid: "El Zahir" av Paulo Coelho, men den har jag inte läst...........Har iaf repeterat lite verb i veckan. Alltid något. Jag hoppas verkligen att vi inte ska berätta om oss själva och massa annat första dagen, för det kommer nog att låta knackigt. Jag hoppas att jag har hunnit få upp ett flyt tills att vi åker till Dominikanska, hade varit coolt att kunna hålla lite längre konversationer än mitt nuvarande ordförråd tillåter. Återstår att se!

Har iaf kommit igång med träningen nu, helhjärtat: känns mycket skönt! Gjorde ett härligt pass idag: 1,5 h kondition och sedan lite mer en 30 min simning: bra fettbrännar pass. Svider nästan i fläsket nu!

Nehe; njut av lite härlig musik.

http://www.youtube.com/watch?v=qjy3jWLz4Fk&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=Eo-tp0JZvUA&feature=related

Tröttsamt..........

jag är så trött på att min blogg dummar sig hela tiden! Jag tänker ofta att jag ska skriva, och när jag satt mig ner och ska börja: ja, då bara hänger sig allt på hela sidan, men alla andra funkar! Tröttsamt!

Jaja, jag ska inte klaga! Jag hade ju kräftskiva i helgen mycket roligt måste jag säga. Massa folk, goa kräftor, trevliga människor och oerhört god bål! Jag hade jättekul hela kvällen och det var verkligen en intressant blandning av folk! Jag tog några fina bilder (som jag bland annat hotade Svenne med!) men jag har inte orkat lägga in dem. Batteriet i kameran tog dock slut väldigt fort så det blev inte många bilder.

Nu har den gjort det igen, jag blir galen! Jag hade skrivit ett 4 ggr så långt inlägg om min fina fisketur igr men nu dissar jag bloggen lite!!

Hörs imorgon..................

Dominikanska Republiken

Jaha, då var det bokat. Tänkte först åka till Puerto Rico men när det kostade 7000 kr mindre att åka till ön bredvid så ändrade vi oss. Så igår bokade vi resa till Dominikanska Republiken 1/1- 16/1. Det ska bli så härligt, jag förtjänar detta eftersom jag har jobbat varenda dag som det har varit sol den här sommaren!


Poolområdet vid hotellet.Havet 50 meter från hotellet: ser underbart ut!


LÄNGTAR!Cyklade till Halmstad igår.

Ja, ibland får jag underbara idéer. Någon gång i maj började jag att prata om Vättern Rundan. Självklart, så var det inte aktuellt med Den Rundan utan mer en tre eller fyra dagars tur. Det var dock ingen som ville följa med men Lollo var på när jag frågade henne. Jag har varit ganska inställd på det här länge och jag investerade i en ny fin cykel för dyra pengar för detta ändamål. Det blev dock lite ändringar i planerna då Lollo åkte hem förra veckan istället för nästa. Så jag började tänka: åka själv? Nej. Vill nån annan hänga med? Knappast. Någon annan tur då? Ja, varför inte cykla till Halmstad!

Så igår morse kl 8.36 åkte jag ifrån Smålandsstenar och det blåste. Det tog mig 50 min att cykla 1,5 mil och jag inåg att 12 blir nog svårt att hinna till. Efter vägen så åkade vindmotståndet hela tiden och det blev antalet pauser. Stannade två gånger och åt banan och drack vatten och sedan blev det en varmkorv i Oskarsström. Så vid ca 13 kom jag fram till Carro vid högskole trakten och och pustade ut. Så ca 4,5 h tog det att cykla, om man räknade bort pauserna då, 7 mil. Mycket jobbigare än jag kom ihåg.Jag cyklade runt Vättern när jag var sådär 12-13 år men jag kom inte alls ihåg att det var jobbigt då. Nu har jag visserligen ingen träningvärk (my workout has paid off) men mina knän är stela som en 80-årings!

Planen var att jag skulle cykla hem idag också, men jag var inte riktigt sugen så jag bestämde mig för att ta tåget. När jag ca 11.45 ska dra från Carro, cykla då alltså, upptäcker jag att jag har fått punka. Schasse! Så jag fick halvspringa med cykeln för att hinna med tåget men jag lyckades. Typiskt dock! Men nu har jag ju en bra anledning till varför jag inte borde cykla mer den här veckan!

Försökte att ta en fin bild på cykeln nu men Patrik har tagit bort däcket för lagning; så den såg inte så cool ut. Men det får bli en annan gång.

Allt om cykling för nu.

RSS 2.0