En vecka full med vänner.

Den här veckan så träffar jag mina kära vänner. Började igår med att jag träffade Kina som jag inte träffat sen i typ januari. Det var trevligt, alltid kul att trfäffa henne; hon har alltid så mycket att berätta!!

imorgon ska jag till Therése och träffa henne, och det var också alldeles för länge sen! Det konstigt att man ses så lite när man bor så nära (6 mil) men och andra sidan så har vi båda mycket och göra så det är kanske inte så konstigt. Ska iaf bli jättekul för jag har saknat henne jättemycket!

Det fortsätter med att jag på lördag ska träffa Camilla och vi ska gå ut och festa bara hon och jag (om nu inte Carro vill hänga på också), det ska bli riktigt nice! Eftersom det är gisledagarna så ska vi till Parken också, jag har inte varit där påp hur länge som helst; ska bli kul och träffa allt annat folk som kommer att vara där. Alla gamla klasskompisar ifrån gymnasiet och så; flera av dem har jag inte träffat på sen vi tog studenten: 2 år sedan!!

Nästa vecka ska jag dessutom träffa Malin, vilket också är ganska länge sen. När man skriver såhär så låter som att jag
är dålig på kontakt med mina vänner men och andra sidan så är dem nog lika dåliga på det också. Men det är ju inte så konstigt; alla är fullt upptagna med sina egna liv, (speciellt jag) det är ju alltid så mycket! Det intressant, för jag trodde verkligen inte att det skulle bli såhär när man tog studenten. Men det är inte så lätt att knyta ihop alla lösa trådar; och andra sidan är det väl händer så blir det minst dubbelt så kul!

Skulle skriva min andra 10-sidiga uppsats idag men eftersom jag var ledig från allt jobb och eftersom att jag inte hade några lektioner heller så tog jag tillfället i akt och gjorde ingenting! Har bara suttit ute i solen och glassat, läst lite eller bara solat: SÅ HÄRLIGT!! Det var jag värd även om det är en massa slit kvar. Uppsatsen ska in på fredag nästa vecka men innan dess ska jag ha: en lektion, 7 arbetspass, en helgalen utekväll och en mindre kul bakisdag på söndag!


Lyckat möte igår och uppsatser hela den här dagen..

Idag ska jag skriva uppsats inte hela dagen eftersom att jag ska jobba också me det känns som att det är hela dagen! Men det kommer nog att gå ganska bra så fort jag har kommit igång, men så är det ju alltid; de är ändå 10 sidor jag ska skriva!!

Jag har ju skrivit ett språk prov till ett kapitel i Eng B (gymnasiet) och igår hade jag möte med mina före detta lärare och de utvärderade mitt prov. De verkade nöjda med provet och jag känner mig nöjd. Det enda som de hade synpunkter på var layouten, och inget om mitt upplägg eller så. Det känns mycket bra, eftersom att det var det första provet jag skrev någonsin. Nu har jag fixat till layouten och det ser snyggt ut också!!

Muy bien, nu måste jag käka frukost.......altid så sent!!


Härlig dag!

Mitt liv är just nu en berg och dalbana. Förra veckan var jag konstant sur, gnällig och trött; jag började tro att jag kanske var gravid eller nåt, men tacka Guden ; det är inte fallet. Sen började jag tänka i andra banor, det är väldigt mycket nu och det har varit det ganska länge och jag har faktiskt kännt ganska länge att jag är extra känslig; jag började nästan gråta när jag blev tillsagd på jobbet; det säger ganska mycket om hur moody jag är! Jag som aldrig brukar ta nån skit!! Min slutsats är iaf att om inte jag börjar det lite lugnt snart så kommer jag att sluta med magkatarr eller värre; det här funkar inte i längden. Frågan är bara hur man skatar ner igen när livet konstant går 180 km/h?

Idag är iaf en underbar dag! Jag har två dagar i rad fått sova 8 h vilket jag inte gjort på flera veckor!! jag ska äta en god frukost eftersom att jag har en gjort en fruksallad med melon och physalis etc. och snart ska jag iväg och träna! För att toppa det hela så har jag gjort uppgiften tills idag, jag ska köra bil till skolan, och jag ska spendera eftermiddagen/kvällen med mina klasskompisar och käka tacos och spela spel. Kan det bli bättre!?

Den här låten upptäckte jag förra veckan:
-http://www.youtube.com/watch?v=AFcitdsp8tQ

Nehe, nu hinner jag snart inte med allt roligt jag ska göra idag!

Ska snart lägga in lite bilder på min och brorsans utflykt till Slottskogen på hans födelsedag. Väntar bara på att han ska skicka dem.

Un fin de semana en Madrid, España

Japp, för att fira min underbara födelsedag med sol för en gångs skull; så bokade jag med hopp en resa för två i januari. Tanken var ju god aif.
Fredag kväll åker vi från ett vart och soligt Sverige, tre timmar och sedan var vi framme i Madrid och kl var 1. Detta gjorde att vi inte riktigt kunde utröna hur vädret var, prognosen "regn hela helgen" lät inte för rolig, men duggade ju faktiskt inte ens dugg på rutan. Jag var iaf ganska hoppfull, även när jag vaknade dagen efter på morgonen. När jag kollade ut genom rutan såg det bra ut; blev dock negativt överraskad när jag öppnade för att vädra lite och jag hörde regndropparna slå mot taket. Så hela dagen ägnades åt shopping; vilket i och för sig inte var så illa. Eftermiddagen förgylldes med en kanna sangria att dela på och kvällen med en intressant jättefilé med tonfisk.
Söndagen började bättre, sol och värme mötte oss i dörren och vi traskade in till stan istället för att ta taxi den korta sträckan som vi gjort tidigare. Vi tog lite sidovägar när vi närmade oss "Puerto del Sol", och snart såg jag en skylt med churros; finns det något bättre sätt att börja sin födelsedag! När vi satt där på uteserveringen, kom återigen det härliga regnet och inte heller födelsedagen det här året var regnfri. Typiskt. Den här gången var det dock bara en skur och vi klarde oss bra, och turen fortsatte till "Plaza Mayor" där vi fick lite finkultur eftersom de dansade flamenco på en scen där. Efter detta blev det ytterligare shopping och en runda hem för att förbereda oss inför kvällen. Kvällen toppades med underbart god tapas och ännu mer sangria.
Måndagen mindre rolig....flyresan var väldigt dryg eftersom människorna bakom oss pratade väldigt högt och irriterande om saker som kändes mindre intellektuellt hela vägen. Det är ju inte som att man kan gå därifrån om man lir störd; så tre timmar blev väldigt långa.......

För övrigt än lyckad helg.

Nehe, jag börjar jobba om 13 minuter och Patrik tog bilen.......måste sticka!

ps. bilder kommer senare.

Bra fest i helgen..

Min födelsedags fest i lördags var jättekul. Det var inte så mycket folk men det räckte!
Degen började bra med att jag och Linda shoppade en blender för att kunna göra goda daquires senare. sedan hämtade jag Carro vid stationen och vi drog iväg och tränade...så skönt, efter träningen så badade och bastate vi. När vi sedan kom hem så gjorde vi ansiktmasker osv...perfekt uppladdning!

När kl var ca 16.14 så ringer Markus och frågar när nästa tåg går eftersom de missat det som de skulle ta. Frågan när nästa tåg går kunde bara besvaras med att det går visst inget mer tåg på lördagar!! Så typiskt! Så jag fick åka till Hylte kl 19.35 och hämta dem när de kom med bussen. Men bättre sent än aldrig som man säger....

Festen blev iaf lyckad, jag tackr Linda och Patrik för att jag fick Marängsviss (stavas det så?) istället för tårta och för städningen.....schysst! Och tack för mina fina presenter!

image8


Nehe, mitt te kallnar..........

Dagens låttips: http://www.youtube.com/watch?v=iDMqFvh5Lcs&feature=related
-vackert.


RSS 2.0