...

Gud vad tråkigt jag har idag. Lee har blivit bjuden på middag av sin skola eftersom terminen slutar nu och jag sitter hemma själv. Känner mig allmänt omotiverad, vet inte vad jag vill göra eller inte göra. Började dagen med att åka till jobbet helt i onödan då min elev, chef på ett företag här i Madrid, var tvungen att ha ett möte. så jag satt och väntade i 55 minuter och till slut så kom han ner själv och bad om ursäkt och sen fick jag åka hem. Spenderade 40 min på att vänta på bussen: tydligen är det strejk idag igen så kollektivtrafiken funkar inte som vanligt. Så jag åkte hemifrån kl 8 och kom tillbaka lite efter 11 utan att jag faktiskt arbetat nånting. DRYGT!

Det är så vidrigt varmt här nu också, jag vet att jag inte borde klaga men det är hemskt. Nu har vi haft runt 30 grader/dag sen andra veckan i maj och den senaste veckan har det varit 40 grader flera dagar i rad. Det är väldigt varmt. Går man med svarta skor på sig så bränns det! Seriöst! Jag önskar att vi hade pool men inte ens det och 4 timmar i bil till närmsta kustremsa. Vad gör vi i Madrid?! Jag som älskar havet! Ett år till här dock, ett år! Jag kommer att dö! Tur att det bara är några månader/år och som tur är så får jag ju åka hem i lite mer än månad. Eller 1-21 augusti i Sverige och sen England fram till den 3 september. Hoppas att det är fint väder då så jag kan få bada lite i sjön: det hade varit grymt härligt nu!

Det verkar som jag ska möta upp med en kompis en runda nu iaf, alltid något att göra! Ha det!


Lite uttrakad och omotiverad...

Kanner mig ganska motiverad for tillfallet och igar hade jag faktiskt lite hemlangtan. Det ar inte ofta det hander! Jag har inte sa mycket att gora pa jobbet just nu och det har gatt sadar med mina privatlektioner...det ar sa svart att fa tag pa seriosa manniskor. Men jag hoppas att det loser sig.

Och gymmet har jag inte gatt till sen vi flyttade! Jag visste att det skulle bli sa med tanke pa att det har nu blivit ett projekt att ta sig dit, men nu i helgen ska jag forsoka att dra mig ivag, helst redan imorgon faktiskt. Jag borde vara motiverad att ga nu nar jag har mer tid ledigt pa eftermiddagarna men nej. Jag jobbar egentligen bara tre timmar mindre nu an innan men det gor stor skillnad i mitt schema sa det kanns knappt som att jag jobbar alls nu. Sa det hade ju varit bra lite extra lektioner nu liksom. Lee jobbar istallet desto mer, han aker tidigt varje dag och kommer hem sent nastan varje dag. Och den enda dagen han slutar tidigare ja da slutar jag ju vid 21 som idag. Men, men that's life.

Ska iaf bli roligt att komma hem lite. Flygen bokade med min nagot trassliga resa. DEt billigaste alternativet for mig for att flyga hem till Sverige harifran Madrid var att kopa en biljett till Manchester, stanna en natt, och morgonen darpa till Kopenhamn for att sedan ta taget till Halmstad. Och den roliga, krangliga resan (som faktiskt blir ganska bra da jag behover lite prylar som ar i England) kostade ca 800 kr mindre and att flyga Madrid till Kopenhamn och ta taget. Om jag skulle ha flygit direkt till Gbg skulle det kosta 4400 kr enkelbiljett. Sjukt dyrt! jag langtar efter att bo i stad dar det ar billigt att flyga till. Det ar ju alltid dyrare att flyga pa sommaren dock.

I helgen traffade jag en svensk tjej och hennes norska kille, supertrevliga! Igar var vi over i deras lagenhet och drack vin (alldeles for mycket vin for en vardag!) sa idag ar jag lite extra seg... Fick min lugg klippt ocksa: skitbra!

Nehe, dags att aka till jobbet! Far se om det blir nagra elever idag! :)

Ojojoj

Nu har det gatt lang tid sen sist igen. Sen dess har jag/vi:

* haft besok fran Paris!! Min kusin och hans kompis kom hit och stannade i fyra mycket trevliga dagar. Vi hann med det mesta: Reina Sofia, alla viktiga torg inne i stan, Atocha och skoldpaddor, promenad i Retiroparken, middag pa tapasrestaurang, utgang i Chueca och en stor och jatterolig schlagerfest med massa mojitos! Det var riktigt kul att de kom hit och jag hoppas att det inte drojer for lange innan vi ses igen!

* flyttat in i var nya lagenhet/rum! I fredags flyttade vi ut fran det gamla stallet och in till var nya delade laganhet i stan. Basta platsen att bo pa om vill vara centralt: mellan Puerta de Sol och Opera om det ar nagon som kanner till stan. Fantastiskt lage, trevliga rumskompisar (ett spanskt par, en fransyska och en engelsman), jattestort rum. Ska lagga upp bilder nagon dag snart.

* jag lade upp en ny annons pa tusclasesparticulares igar och har redan fatt 7 svar som alla verkar mycket intresserade + att en av de nya rumskompisarna vill ha 3x 1,5h lektioner/vecka. Sa det kanns som att det ska ordna sig med allt ekonomiskt denna sommaren ocksa! Gott!

* min chef har gett mig jobb garanterat for juli, hela juli. Detta innebar att jag iaf har 40h garanterat, bara 2h/dag men det ar ok, far da kan jag ge privatlektioner pa eftermiddagarna, + att en av mina vanliga foretagslektioner fortfarande gar pa eftermiddagen hela juli. Gott!


Sa nar skattepengarna kommer in sa ska jag boka flyg hem och aker den 1 augusti och ska stanna tills typ den 18 augusti och sen flyger jag till England. Ska bli kul! Jag kommer dock inte ha jattemycket med pengar men jag hoppas att jag kommer att fa mycket besok i Smaland!


Idag har jag aven stadat hela rummet, badrummet och det ar sa rent och fint och vi ar nu helt installerade. Skont! Till helgen blir det inflyttningsfest och kanske kommer en kompis som jag larde kanna i Palencia 2006. Kul att man fortfarande kan halla kontakten efter sa manga ar. Nehe, nu ar det dags for frukost/lunch och lite lektionsplanering innan jag ska ivag och jobba tills 21 ikvall. Detta ar inte min favoritdag pa veckan langre!Jag och Adam pa vart Eurovision-party. Sa kul att vi vann ocksa! Hade varit pinsamt for oss svenskar som var dar annars!!Adam och Philippe utanfor el Palacio Real.Adam och Lee utanfor en restaurang dar vi at.


Tankte ladda upp nagra fler bilder men internet vill inte sa...ni far kolla pa fb istallet!
RSS 2.0