Usch

JAG HATAR STREJK I SPANIEN!  Har haft en fruktansvard dag men den ska jag inte gnalla over nu utan nu ar det antligen laggdags!!

Konstiga man i Spanien!

Idag satt jag i Retiro-parken och tog det lugnt mellan mina lektioner da jag hade lite tid att sla ihjal. Efter stund somnade jag lite pa banken, jag hade ju anda 45 min pa mig typ innan jag behovde dra mig vidare. jag vaknar av att en man knackar mig pa axeln och fragar om han kan fa intervjua mig for en casting. Jag blev fundersam direkt, tycker det ar lustigt med folk som bara kommer upp till folk pa det sattet... Jag sa direkt att jag inte var intresserad och han sa: men lat mig beratta lite om det". Jag sa typ bara hmmm. Sa han sager att det for en modelagentur for tjejer som posar i underklader. Inte i min smak men jag vill ju inte vara elak sa jag sa bara "nej tack!". Han fragar om han kan fa sitta ner en stund...och jag har ju sa himla svart for att saga nej sa jag sa "ok da" och han fragar en massa om allt och inget och jag forbereder mig for att ga darifran. Da fragar han om vi inte kan ta en ol ihop. Jag sa "nej, det ar dags for mig att ga nu"! Och da sager men vi har ju inte halsat ordentligt och han lutar sig fram for vad jag forvantade mig var de vanliga pussarna pa kinden, som man gor har...men istallet sa forsokte han kyssa mig och han var valdigt nar att ta tag i mitt brost!!! PSYKO!

Det har var ju forsta gangen i Madrid men knappast forsta gangen i Spanien som folk inte beter sig som man ska. Varst var det i Sevilla nar 45-50-arig man borjade forfolja mig fran metron (kom upp till mig flertalet ganger), och en gang anda upp till min dorr! Sa javla creepy! Vad ar det for nagot fel pa folk?! ibland ar det ganska irriterande att vara blond och "exotisk", men jag hoppas att det inte blir fler sadana har moten! USCH!

Anyway, snart bedtime...vantar pa Bjorn ska ga online dock men har nog glomt bort att vi skulle prata! :)

Lordagen!

Hade en valdigt bra dag igar, forutom starten! Vaknade med feber, ont i huvudet, snor och jatteont i halsen. Ingen god  start men under dagen blev det battre. Pa eftermiddagen gav vi oss ivag pa en promenad och hittade ett spannande glashus, det sag ut typ som en plantskola eller nat. Vi sag att det var folkm inne sa tog en kik, och det var som kostgjorda klimatzoner. Jattehaftigt. De hade 4 olika rum subtropiskt, oken, tropiskt och regnskog och i de olika rummen var det skillnad pa vegetation och temperatur framforallt! Sen hade de skoldpaddor och fiskar ocksa: jattemysigt! Vi hann inte kolla sa lange dock for vi kom precis innan stangning sa vi ska nog ga igen nasta vecka. Det ar intressant att varje dag som vi ar ute och gar hittar vi nya gratisnojen och det ar ju perfekt!

Efter detta drog vi tillbaka hem och da bjod Lea pa avskedsmiddag eftersom hon flyttar till Zaragoza nasta vecka. Hon gjorde en jattefin 3-ratters middag med getostsallad som forratt, kottgryta pa kalv och vin som huvudratt och chokladmousse som efterratt och till det serverades det massvis med vin. Det kanner vi av idag. Bakfylla blir verkligen bara varre och varre med aren! Jag vill inte ens veta hur det kommer kannas nar man ar typ 35!

Sent pa kvallen/natten spelade vi massa bra musik och dansade bugg och macarena! Skitkul kvall alltsa, men jag kunde anda inte lata bli att kanna hemlangtan nar vi borjade tala om vem man har hemma i vara hemlander och vad man saknar mest med att vara borta. For mig ar det verkligen familjen! Det ska bli jattekul att komma hem i sommar och traffa alla igen!

Bilder fran gardagens event kommer senare, har inte lagt in dem i datorn an. Nu ska vi kolla pa "Paranormal activity 3". Ha en bra eftermiddag/kvall och at en massa vafflor darhemma!

Förslag

Förslag

 

Eftersom jag pendlar väldigt mycket och älskar att läsa så passer det ju bra ihop för jag har mycket tid för ingenting. Problemet är att böcker är dyra här och jag är snål kanske men när en pocket kostar runt en hundring här och samma bok kostar 36 kr på Bokus eller Adlibris så blir man ju lite ledsen. Och jag kan inte hitta svenska böcker här, jag måste ju inte läsa på svenska men det är ju en skön paus när man pratar andra språk hela dagen.

 

Vad jag tänkte iaf var att om typ familjen där hemma sitter på några böcker som ni inte vill ha kan ni ju överaska mig med att skicka en! :)  Om någon är sugen så är min address:

 

Åsa Backhouse

Avenida del Manzanares 144, 5D, izq.

280 19 Madrid

España

 

Om inte annat så är det ju min födelsedag snart (om 1,5 månad) !

 

Ha en trevlig helg ni som ar hemma, sjalv ligger jag sjuk IGEN! Trott pa detta nu!!


En lista som jag hittade!

1. Hur gammal är du om fem år? 30 år! Ser inte framemot det!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Lee och Lea.

3. Hur lång är du? 1,63 enligt passet men 162,5 på riktigt.

 

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Vi såg någon häromdagen men nu kommer jag inte ihåg vad den hette, men vi såg också “The Sitter” och den var ganska rolig faktiskt!

5. Vem ringde du senast? Lee.

6. Vem ringde dig senast? Min chef, hon ringer typ varje dag!

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? “Hey babe, I forgot my keys but I think yours are in the kitchen. Love you lots! x” Fran Lee efter en liten förvirring över vart nycklarna tagit vägen idag på morgonen.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms. Det är snabbt och smidigt och billigt!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? De var gifta men pappa dog för 10 år sedan.

10. När såg du senast din mamma? 14 januari när hon och min syster körde mig till Halmstad innan jag skulle flytta hit till Madrid.

11. Vilken ögonfärg har du? Blå.

12. När vaknade du i dag? 9.56, 4 minuter innan larmet ringde.

13. Vilken är din favoritjulsång? Vad som helst med Frank Sinatra.

14. Vilken är din favoritplats? Spanien! No doubt!

15. Vilken plats föredrar du minst? Tunnelbanan när det 100 000 svettiga människor på den och man måste stå som packade sardiner.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Som det ser ut nu i Spanien, men inte i Madrid.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Jag brukade ha mardrömmar om ormar, har fortfarande det…Men jag brukade vakna upp och tro att det var ormar i hela sangen…. Usch!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Häromdagen när jag var trött hade jag ett extremt skrattanfall, kommer inte ens ihåg vad det roliga var men jag skrattade tills jag grät!

19. Hur stor är din säng? 1,80 fast de tar egentligen två enkelsänger som är ihopskjutna.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på temperaturen.

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 men jag sover bara på 1 och Lee har 2 .

23. Hur många landskap har du bott i? Småland och Västra Götaland.

24. Vilka städer har du bott i? Göteborg, Sevilla, Manchester och Sevilla.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Svårt att välja, det beror på tillfället.

26. Är du social? MYCKET!!

27. Vilken är din favoritglass? Vet inte, äter inte så mycket glass men i Sevilla brukade vi gå till Ferretis och äta Kinder egg-glass. Sjukt gott!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Gillar ju inte söta saker så mycket men gino är alltid gott och hallon/vit choklad paj. Mmmm

29. Tycker du om kinamat? Jag älskar kinamat speciellt i Sverige om man jämför med andra länder där man ätit det (typ Spanien). Men den är säkerligen bättre i Kina!

30. Tycker du om kaffe? Jag HATAR kaffe.

31. Vad dricker du till frukost? Beror på, oftast te.

32. Sover du på någon särskild sida? Japp, på höger sida, sover inte bra om vi byter.

33. Kan du spela poker? Pappa lärde mig när jag var liten, men nu kommer jag inte ihåg hur man gör.

34. Tycker du om att mysa/kela? Japp, men jag är inte en sådan person som ska hålla på hångla och greja offentligt, jag tycker knappt om att hålla hand! Men hemma är det helt ok.

35. Är du en beroendemänniska? Jag har aldrif tänkt på men det är väl vi allihopa mer eller mindre.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, men inga jag umgås med längre.

37. Vill du ha barn? Ja tror det. Men inte just nu.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och spanska och jag kan göra mig förstådd på tyska, eller kunde iaf när vi hade många tyska kunder på jobbet.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Jag älskar att simma så jag måste säga pool. Är dessutom livrädd för alla äckliga fiskar, maneter och sjögräs när jag är i havet. Jag har alltid varit det, men har ändå tvingat mig iväg på snorkelturer, i den första gången var i Costa Rica och då vågade jag knappt hoppa i vattnet då det hade varit hajar där dagen innan. Den andra gången bestämde jag för att gå i även att jag tyckte det var obehagligt och då var jag i vattnet i 2 min och sen började det bränna på mina ben och när jag kom upp så hade jag bränt mig på elektriskt sjögräs och det såg ut so matt jag hade rullat i brännässlor. Ouch! Så pool för mig!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor! Mat!

42. Äger du dyrbara smycken? Nej, men jag har många högt personligt värde.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jag vet inte, kollar inte så mycket på Tv men jag streamar en del typ Shameless, Skins och Desperate Houswives.

44. Kan du rulla med tungan? Japp.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Lee tror jag!

46. Sover du med gosedjur? Nej!

47. Vad har du för ringsignal? Nån vanlig ringsignal.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej, det tror jag inte iaf.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Strykbrädan.

50. Flirtar du mycket? Jag tycker inte att jag gör men jag är trevlig mot folk, vilket ibland kan misstolkas!

51. Kan du byta olja på bilen? Kanske, har aldrig behövt göra det men det kan väl inte vara så svårt?!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Japp, de tog mig på omkörning och då hade jag inte ens haft mitt körkort i ett år. Men det gick ju bra ändå.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag läste faktiskt “En shopaholics bekännelser” av Sophie Kinsella som jag fick i present av en kompis samma dag som jag skulle flytta hit.

54. Läser du någon dagstidning? Jag brukar kolla Aftonbladet och Expressen nästan varje dag online, och sen laser jag de spanska motsvarigheterna till metro typ Gente, 20 minutos eller Que! när jag får tag på dem. Jag älskar att läsa och jag spenderar så mycket tid på tåget/metron att jag dör av tristess annars.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?Nej.

56. Dansar du i bilen? Nej, det gör jag inte.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Los 40 Principales!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Förberedelser till en grammatik-genomgång till en av mina lektioner igår.

59. När var du i kyrkan senast? På mormors begravning förra året.

60. Är du lycklig? Svårt att säga…jag är inte olycklig men det finns vissa saker jag hade velat ha typ mer stadiga arbetstider så att jag får lön som jag kan leva på. Sen vill jag också flytta ut till kusten, men vet inte riktigt vart ännu. Men först och främst blir det nog ett år till i Madrid så att vi kan spara ihop mer pengar: då blir jag nog ganska lycklig!


Mycket jobb nu!

Helt plotsligt blev veckan mycket stressigare an vantat. Igar fick jag reda pa att jag ska gora ytterligare en intensivkurs. Sa nu i tva veckor jobbar 16-17h/vecka och visst det later som ingenting men vissa av dagarna maste jag pendla 4-5 h sa dagran blir valdigt langa. Exempelvis imorgon maste jag aka till jobbet kl 8.30 och jag kommer hem runt 21. Harlig lang arbetsdag! Puh!

Nu maste jag ivag igen! Ha det!

St Patrick's Day

Idag haller vi pa och stadar! Rummet har sett ut som f_n uppriktigt sagt sedan Gill och Danni akte hem och vi har inte riktigt hunnit med att greja sedan de akte. Sa idag tog vi en lang sovmorgon och har nu stadat bade vart rum och koket, tvattat och diskat och fixat en mycket sen frukost. Snart ska vi ivag och handla ocksa infor kvallen. Lee och jag ska laga mat, ska gora ugnsgrillad kyckling med hemmagjord potatissallad, och sen ska vi nog ta nagra glas hemma. Forst tankte vi dra ut men vi kor nog pa irlandsk afton hemma da alla har lite dalig ekonomi for tillfallet och alla vet ju att de irlandska barerna ar dyrast i stan! Men gront och irlandsk musik blir det iaf! :)

Trakigt nog ar vadret trakigt i helgen, inga 24 grader och sol som utlovat, snarare 18 och mulet. Trakigt! Nar vi antligen ar lediga sa far vi ingen gladje av det!

Michael har bokat tag for att komma hit snart igen, under pasken, och da ska vi ta tva dagar och aka till Valencia for att slappa lite och kolla in staden. Vi har j fortfarande funderingar pa Valencia men det lutar verkligen at Alicante. Igar kvall satt vi och kollade laganheter och i Alicante kan man fa en lagenhet med havsutsikt, 2 sovrum, 2 badrum, kok, vardagsrum pa typ 80 kvadrat med pool pa omradet for 400 euro/manad...Kanns ganska surt nar man jamfor det med 550 euro/manad for ett rum i Madrid.... Men det finns en tid for allt!

Nehe, dags att gora iordning resten inna det ar dags for att aka till flygplatsen och mota upp Nadine!


Tankte ha denna fina grona klanningen pa mig ikvall! Det hade ju varit fint om man varit lika brun och smal som i Sevilla juli 2010!! Tyvarr blev jag ju aldrig lika brun som sota Camilla! :)

Publicerat

Nu ar mitt exjobb publicerat:

http://hh.diva-portal.org/smash/record.jsf?searchId=1&pid=diva2:507148

Enjoy! :)

Harligt vader!

Denna veckan har gått så fort. Nu hard et gått en vecka sen jag bloggade sist! I torsdags så kom Lee’s mamma och syster hit på besök igår åkte de hem. Vi har egentligen gjort så mycket mest kollat i affärer, varit ute och käkat och druckit massa öl! Vädret har varit toppen i helgen, helt fantastiskt med massor med sol och 20-25 grader i stort sett varje dag. Vi har varit ute och gått mycket, men inte gjort för mycket sightseeing utan mest bara njutit av vädret. Häromdagen så testade vi en bar i närheten med “menú del día”, typ dagens hemma. Vi fick en helt underbar linssoppa som förrätt, en kötträtt som huvudrätt och färska jordgubbar med grädde efterät och en öl till det för 8.75 euro/person. Fantastiskt!

För övrigt skulle jag ha börjat min nya lektion i måndags men den blev inställd för han var sjuk och ligger på sjukhus…och därmed har resten av veckans lektioner med honom blivit inställda också, men vi börjar på tisdag istället.

På lördag ska jag ut till flygplatsen och möta upp den nya tjejen och senare på kvällen ska vi gå ut eftersom det är St Patty’s Day, så grönt och irländskt blir det! Sen blir det nog att hänga i parken resten av tiden. Det fina vädret fortsätter och i helgen som kommer ska det bli 24 grader och sol, och som grädden på moset så är jag ledig både på fredag och måndag! GOTT!

 

 

 


Mer jobb och besok

Nu ar britterna har och jag borjar aterigen vanja mig vid att allting tar saaaaa lang tid med Familjen Sharratt! Lee tar alltid langre tid pa sig an jag nar han ska fixa sig, vet inte vad han gor men tid tar det... Detta + de tva kvinnorna i familjen= typ 3h och jag var klar pa 20 min. Som vanligt alltsa! :) Idag ska vi ut och kolla lite affarer, ikvall ska vi kaka middag med Lea och 4 av hennes kompisar som kommer ifran Frankrike nu i eftermiddag och sen blir det nog bara lite hemmafest!

Har fatt goda nyheter fran jobbet idag: 6 h till/vecka= en affarsman som ska gora en intensivkurs 2h/dag 3 ggr/vecka. Ska bli intressant! Alltid spannande med lite nytt men det kommer nog att vara svart ocksa med tanke pa att han inte kan alls mycket och han ar typ 30-40 eller nat sant. Men utmaning ar ju alltid kul! Och det basta ar att det faktiskt ar pa "morgonen" 11-13: skont att inte borja kl 16.30 som tidigast som de andra dagarna.

Vet inte om jag skrev det i forra inlagget men det blir en svensk tjej som flyttar in var lagenhet och hon kommer den 17 sa da ska vi ut och fira St Patricks Day pa nan irlandsk pub!! Nice!! :)

Nehe, medans jag vantar ska jag ta tillfallet i akt och gora lite rattning!


Besok fran England imorgon!

Jag hade den varsta dagen i mitt liv igar, iaf karriarsmassigt! De ringde fran jobbet och fragade om jag kunde vicka. Jag sa ja for de hade ingen annan, aven att jag egentligen hade behovt sitta med lite planering. Jag akte i god tid till Moncloa dar jag skulle ta en buss till arbetsplatsen som ligger typ ute i Las Rozas dar Lee jobbar, pa vag upp i bergen utanfor stan. Val i Moncloa sa tog de inte kort pa bussen, sa jag gick till bankomat och mitt kort funkade inte, vet inte varfor, och jag hade inte tillrackligt med kontanter pa mig for att aka dit! Jag ringde min chef och fragade om de kunde fa tag pa nagon annan men hon sa typ "nej, du maste aka!". Kul jul! Sa jag fick tag pa Lee som fick ta taget in till stan och mota upp mig pa en annan station for att ge mig pengar och sen fick jag ta metron tillbaka till Moncloa for att sen ta bussen ut till detta stallet som jag inte ens hade namnet pa busshallplatsen till. Summan av kardemumman sa kom jag dit 30 min for sent aven att jag tog mig dit sa fort jag kunde! Jag antar att min chef inte kommer att vara jattenojd, inte jag heller for den delen. Men det ar ju sant som hander ibland. Vad kan jag gora at det? Vi far se vad de sager sen nar jag ska till kontoret for att hamta ett par bocker till en av mina kurser. Suck!

Hade aven problem med min grupp med 8,9-aringar haromdagen da de tycker att vi leker for mycket. Nar jag pratade med min chef efterat sa kom det fram att till mig hade de sagt: malet med gruppen ar att anvanda bockerna och prata sa mycket som mojligt. Men forladrarna till barnen hade sagt: fa barnen att prata sa mycket som mojligt genom lekar. Jippi!! Fantastiskt med misskommunikation som bara skapar missnoje! Men de sa ocksa att vissa av forldrarna tycker att vi mestadels ska anvanda bockerna: balansera det den som kan?! Aterigen suck!

Jag tror att jag ska soka jobb nagon annanstans nasta termin aven om de har sagt att jag far jobb dar om jag vill men jag vet inte om jag tycker det ar vart det alltsa. Jag har hellre mindre betalt och jobbar nanstans dar man far ha sitt eget klassrum, och vara pa samma stalle istallet for att dra runt over hela stan.... Men vi far val se.

Jag ser iaf fram emot morgondagen. Forst ska jag ha mina jatteduktiga elever, tre timmar i rad med tre syskon hemma i deras laganhet. Det kommer att bli roligt! Efter det ska jag mota upp Lee, Gill, Danni och Lewey inne i stan for att ga och kaka och ta ett par ol pa "El Tigre". Billigt och bra!! :) Gill och Danni kommer ganska tidigt imorgon dock, och bade Lee och jag jobbar sa de far vanta pa flygplatsen ett tag, men Lee slutar runt 17 iaf sa han kan val ta sig dit tills kl 18. Avstanden i den har stan alltsa!!

Jag har pratat lite med en svensk tjej genom ett forum for svenskar, och hon letar lagenhet just nu. Kanske, kanske kommer hon att flytta in i rummet som Lucía hade innan. Blir spannande! Och aven om hon hamnar nagon annanstans ska vi iaf traffas upp och ta ett par ol nan dag! Det ska bli kul!

Nehe, dags att satta sig med planering. Om nagon kanner sig jattteduktig pa bra pedagogiska lekar far ni garna hora av er. :)


Ny person till lagenheten.

Min privatlektion har blivit installd idag. Sa trakigt! Vi hade en valdigt rolig lektion forra veckan. Forhoppningsvis sa behover han inte jobba nasta vecka iaf, maste vara jobbigt att ha eget foretag och resa mycket med jobbet.

Jag hoppas att jag kommer fa borja med de nya lektionerna snart ocksa for jag blir ganska uttrakad av att spendera sa mycket tid hemma. Positivt idag iaf ar ju att jag kommer hem tidigare, och Lea ville ha en lektion ikvall istallet sa det loser ju sig anda. Ikvall kommer hyrsvarden forbi och ska hamta hyran, forhoppningsvis kommer vi fa veta vem ska flytta in i lagenheten ocksa. Forra veckan flyttade den spanska tjejen ut for hennes mamma hade blivit sjuk sa hon var tvungen att flytta hem till Ibiza och ta hand om henne. Hemskt! Men det innebar nu att det ska flytta in nagon ny...ska bli spannande att se vem det blir. Hoppas att det ar nagon ung person som ar framat och utatriktad.

Jag funderar pa vad jag ska gora med mitt har. Behover klippa mig men vet inte om jag ska gora rak lugg igen eller om jag klippa snedlugg. Forra gangen jag klippte lugg i Sevilla sa klipptes den alldeles for kort och jag sag ut som en docka: fruktansvart! Jag berattade min historia for Lea och hon sa att hon hade gatt och forsokt klippa snedlugg och hon hade ocksa fatt en docklugg istallet! Det ar inte latt att fixa haret har tydligen!!!


Nehe, snart dags att aka och jobba igen.

Wordfeud

Tja!

Det kanns som att jag alltid spelar med samma folk pa wordfeud, inget fel pa det, men det skulle vara kul om nan mer vill spela for jag har inte sa manga spel pa gang for tillfallet och om man tar random far man bara en massa konstigt folk efter sig. Igar valde jag random tex och fick en person som halsade, fine by me, men sen fragde personen ifraga efter min alder...jag tankte det var ju lite lustigt, men jag skrev tillbaka "25,why?" och sen stod det att personen hade gett upp. TONT! Vad har det for nagon betydelse om jag ar 25 eller 55? Mycket lustigt och det var ju inte forsta gangen man far nagon konstig typ att spela med...sa adda mig (ni som kanner mig) mitt anvandarnamn ar: asabac06.

Kram pa er!

Svensk helg med sota valpar!

Denna helgen har vi inte gjort mycket, blev daligt med sightseeing igar ocksa. I fredags skulle vi ga ut och ata men vi kakade hemma istallet och drack lite och kollade pa nagra olika serier. Sen i lordags sa skulle vi ga ut men vi bestamde for att laga " Spicy Southern Fried Chicken" istallet, as gott. Det blev en runda pa stan under dagen, Lee behovde nya skor och jag solbrillor sa drog in och kollade lite butiker. Vi handlade en klanning, ett par brillor, en sjal och tre par kalsonger for typ 16 euro pa H&M: vem alskar inte rean liksom?!

Efter det var vi inne pa en Lefties dar Lee hittade ett par dojjor och sen bestamde vi oss for att ta en paus med lite fika. Pa vagen darifran sag vi svenska flaggor och var tvugna att kolla in var det var och vi hittade en svensk godisbutik! Exakt samma godis som hemma fast farskt vilket inte alltid ar fallet hemma! De hade sakert over 100 sorter att valja pa! Riktigt najs forutom priset! Men jag fick 10% rabatt for att jag var svensk, det var ju snallt av dem. Personalen var dock spansk men de sa att det fanns svenskar som jobbar dar...Nasta gang kanske!Sa svensk: H&M kasse och utanfor en svensk butik! :) Skarfen pa bilden ar den nya och likasa brillorna!Idag drog vi till "Las Suertes" for att ga pa kopcentret de har dar och IKEA. Jag blev jatteledsen nar jag kom fram till maten och de bara hade pommes med kottbullarna! POMMES? Va fan?! Det later ju asackligt...Sa jag tog en lax istallet och den var helt ok men det var ju inte det jag hade forvantat mig... Efter detta var vi inne i zoo-butiken med hundvalparna igen. De borde ha detta i Sverige ocksa, helt fantastiska sma liv! De hade ocksa fatt in illrar denna gangen, de ar tydligen valdigt populara har i Spanien. Varfor? De stinker ju, men jag antar att personalen inte sager det innan de saljer dem!

Efter zoo-butiken lyckades jag att kopa lite solkram da jag brande mig forra veckan... och en klanning pa en annan butik. Sa nu ar budgeten pa sparlaga tills Lee's mamma och syster kommer pa torsdag!En av illrarna: ganska sot att kolla pa avne om de stinker. Jag kommer ihag nar min storebror Bjorn brukade ha tva stycken och usch vad de luktade! De var ganska ilskna ocksa, inte sarskilt sociala varelser!Jattesot, Shai par tror jag den hette. Liten och knubbig var den iaf: precis som Ludde nar vi hamtade honom! :)To die for! Alla tre, jag, Lee och Lea sa att vi ville ta med den hem, men vi kom fram till att vi nog bara skulle ha rad med en av labbrattorna som kostade 2,5 euro. :)

Nehe, dags att sitta med lite planering infor veckan, ska avne hinna med att laga kvallsmat med min fransyska, hjalpa att ratta ett arbete pa engelska och prata med Bjorn dar hemma. Ganska spackat som vanlig med andra ord!

Ha det bast!

Homesick

Idag langtar jag hem! Jag saknar min familj och mina vanner... Hoppas att det bara ar idag!

Ha en bra helg darhemma!

RSS 2.0