FAST FOOD NATION

Sitter och kollar på "Fast Food Nation". Är det någon som har sett den? Så förbannat äcklig alltså; är det såhär det går till? Det skulle inte förvåna mig om det typ är rått-kött i hamburgarna på Sveriges gatukök. I dessa hamburgarna är det kobajs och säkert lite benrester, och när de har kommit från fabriken sä finns det folk i restaurangerna som spottar i maten; FRESH! Det är nästan så jag är sugen på vegetarisk kost igen!

Önskar att dagen vore slut.

Skön tanke redan kl 6 på morgonen! Måste ta tag i de här studierna nu. Jag och självdisciplin har inte gott ihop på sistone....

Back to the 80's...

..den här veckan har jag och Patrik kollat som besatta på "Miami Vice". Cool serie; "snygga" brudar och killar, knark, shyssta bilar och massa gangsters; före sin tid liksom. Sedan får man ju inte glömma de fantastiska kläderna och frisyrerna; de är ju det bästa med serien! Kanske kunde detta vara ett tema för årets Trajet? Nån som är på eller är något annat planerat?



Patrik fick ju denna underbara serie (den kompletta boxen) i födelsedagspresent förra året men vi har fortfarande inte sett alla avsnitt. Vi räknade på det igår om man ska se alla i ett streck så tar det exakt 8 dygn och det är utan pauser!

Misshandel

Jag var hos tandläkaren för en stund sedan och det var misshandel! Först skulle hon röntga och det tog jättelång tid innan hon hade fått plåtarna på plats och så kunde jag ju knappt andas för jag är så täppt i näsan, inte nog med det så var hon totalt kass på att göra det så hon skrapade i både i gommen och i den nedre delen av munnen. Efter det skulle hon kolla med spegel och och den där vassa saken, och då drog mig så mycket i läppen att det sprack lite i mungipan. Sedan började hon ju att använda den där vassa saken och då repade mitt tandkött runt i stort sett varje tand. Till råga på allt så fick jag betala 325kr för den här misshandeln!

Nu ska jag min nyfunna tandvärk, som jag inte hade innan jag gick till tandläkaren, gå till jobbet och plågas tills kl 19.30.

Till min familj....

...om någon av er börjar tänka på födelsedags present till mig snart (jag vet det är månad, kvar men jag såg reklamen!) så vill jag ha den senaste Bond-filmen: "Quantum of Solace".



Jag har ju alla andra så då måste jag även ha den sista i samlingen! =)

Lite bättre men inte bra..

..halsen känns bättre idag men näsan är värre. Lite jobbigt om man ska stå i en chark där det är kyligt. Men klockan är ju inte så mycket och det är ganska många timmar kvar tills jag börjar så det ska väl ordna sig! Ska till tandläkaren idag också; jag hoppas verkligen att det inte blir dyrt. Jag tycker det är mycket värre att gå dit nu än innan man började betala alltså!

Jag har funderat lite: finns det verkligen någon som handlar på TV-Shop? Jag menar det är ju reklam om det på en massa kanaler hela morgonen. Samma reklam, samma människor, samma produkter om och om igen. Ger det verkligen något? Jag känner inte ens någon som har handlat, jag hör bara att folk blir irriterade!

Igår lämnade jag in min ansökan om stipendiet och nu får jag bara hoppas att ingen annan söker det eftersom det bara finns en plats. Runt 15/4 får jag vet om jag får platsen sen tar det minst en månad till innan alla papper i Spanien är klara! Sen är det söka bostad, fixa flygbiljetter, ha praktik innan jag åker, jobba häcken av mig i sommar och en massa annat att göra innan september............muchísimo!

Sjuk; ont i huvudet, näsan rinner, halsen så svullen att känns som att svälja med sugrör....

Blä! Vart kom detta ifrån? Jag bara undrar! Igår mådde jag bra, iförrgår, dagen innan dess och ca 5 veckor bak i tiden. konstigt. Helt plötsligt igår, började jag känna den där halsen....men jag tänkte att det går över under natten, men tji fick jag!

Så nu sitter jag i skolan eftersom jag ska på ytterligare ett möte om stipendiet (som börjar närma sig nu, 15 april ska det vara inne!) eftersom att personen som sköter det är mycket upptagen hela tiden. Jag bokade möte med henne för två veckor sedan för det är så lång tid det tar att få prata med henne, och då kan jag ju inte missa det för att jag är sjuk! Så jag fick gå upp vid kl 6 idag för att ta tåget lite innan 7 och sitta här i skolan och vänta på att ha ett möte 10.15 för att sedan ta tåget hem vid 12! Meningsfull dag? Hoppas att hon har något bra att säga!

Nu ska jag fortsätta min läsning av "Celestina" Jippi!

En god nyhet är iaf att någon kommer få ca. 12900 kr tillbaka på skatten!!!!!!!!! Glädjetjut!!!!!!!!!!! =))) Det är nog helt okej att vara sjuk ändå!

Om jag nu inte skulle bli lärare...

...så skulle jag garanterat kunna bli RESE-KOORDINATOR!

Jag har idag bokat flyg och hotell till i Barcelona för endast 2300kr/person. Då är det flyg tur och retur och 3-stjärnigt hotell mitt i centrum med 9,3/10 i omdömme i 4 nätter! Jag tycker att jag har lyckats!



Ser fräscht ut tycker jag nog allt!

Mycket jobb= mycket shopping i Barcelona!

Det blev oväntat mycket jobb denna veckan men det betyder ju också mycket mer pengar. Härligt! Hoppas att det kommer vara lika bra shopping i Barcelona som det har varit på de andra ställena som jag varit på i Spanien. Och hoppas att det kommer att vara varmt, och mycket sol!

Den enda stackaren som blir lidande är min "Celestina", men jag är beredda att offra henne!

Hålla kontakt..

..och komma ihåg alla vänner är inte alltid lätt. Men visst blir man verkligen glad när någon man inte hört ifrån på ett tag plötsligt gör det? Idag fick mail ifrån en person jag träffade på Dominikanska och oftast när man träffar någon på någon resa så brukar man snacka mycket men det händer inte lika mycket! Men för en gång skull så har vi hållit kontakten och jag hoppas att det kommer att fortsätta så!

Fick även en vän-förfrågan på facebook idag av mina gamla "utbytesstudent" från resan till Palencia sista året på gymnasiet. Oväntat, men glädjande! Hoppas att vi kanske kan ses om jag nu kommer till Sevilla vill säga. På torsdag är jag ett steg närmare klarhet! Förhoppningsvis!

Undrar varför man hänger upp sig på skitsaker?

Speciellt när man druckit lite. Vissa gånger blir det verkligen karate-fylla alltså! Lipar över ingenting, klagar och gnäller. Vem är denna människa? Den får mig att fundera på om livet som nykterist inte verkar härligt! Fast och andra sidan så är det ju nästan alltid roligt och karate-fyllorna är ju inte så frekventa; bara den här helgen! Helgens skitsak: Leggings!

Hoppas att ni andra har haft det kul iaf!

Luta er tillbaka och njut: http://www.youtube.com/watch?v=GELWEA3-tVU

Längtan efter framtiden.

Idag sa jag till Patrik: "Kunde det inte vara maj så att jag hade kunnat till skolan i ballerina-skor?" ständig längtan till framtiden. Jag längtar efter ISLAND-resan om ett par veckor, efter att jag ska läst färdigt min bok, efter BARCELONA-resan i maj, efter sommarlov, efter att min stipendie ska vara helt klart, efter hösten, efter pengarna som jag ska casha in i sommar, efter sol och värme, efter...listan kan göras oändlig!

Men mest längtar jag iaf efter kommande resor; det ska bli underbart med lite paus från skolan och lite sol och värme såklart!


 Bild från Barcelona...

Vårtecken.

*  Det är ljust tidigare på morgonen och senare på kvällen.

* Det växer både krokus och snödroppar utanför min dörr.

* Fågelkvitter.

* Frukost utomhus.

* Schlager-festivalen är slut.

* SOLSKEN!



Lite bilder från helgen.

Spolar i hela håret a´la Mupparna.

Bröderna Fluff gör comeback, iaf ena halvan.

Makeover även av ögonen.

Nypermanentad och osminkad.

Camilla's nya fina skor.

Motsatsen: sminkad men ofixat hår.

Söta Camilla.

Louise i sin jumpsuit.

Dansar som galningar.

Kul har vi!

Mitt nya hår -framsida.

Mitt nya hår -bakfrån.

Louise på G!

Camilla också!

Jag och Louise.

Vet inte riktigt vad som hände här!?

Roliga kvällar var det iaf! =)

Äntligen vår?

I Halmstad iaf, hemma regnade det. Här är jättesoligt, varmt och det är sån där härlig hög luft som bara finns på våren. Underbart! Synd bara att man måste plugga...Min nya bok är från 1400-talet; känns som att den är up-to-date, inte.

Måste rekommendera en av de bästa böckerna jag läst i hela mitt liv; "Tisdagarna med Morrie". Alla borde läsa den, för den ger verkligen insikt i vad livet innebär och hur lite vi människor tänker. Den får en verkligen att tänka. Jag har bara läst den svenska versionen men jag kan tänka mig att den engelska är mycket bättre eftersom det finns fler sätt att uttrycka sig där. Man alla borde verkligen läsa den, med den insikten man får kan man bli rik.

Nya glädjeämnen...








My weekend of fun!

Jag spenderade hela min helg i Lilla Edet/Trollhättan. Fredagen började med att jag träffade Malin, som idag åker till Kreta i ett halvår; jag hoppas att det hinner bli en resa dit i sommar. Dagen fortsatte med att Louise plockade upp mig och vi tog den fina vägen över Fristad upp till Trollhättan. Jag lovar att det tog ca 3, 5 h med pauser, det var verkligen mindre roligt, tur iaf att jag hade bra sällskap! När vi väl var framme blev det tacos, rödvin och en massa tjej-snack. Härligt!

Lördagen började med en power-walk och en god GI-frukost, sedanåkte vi till Trollhättan. Vi började med att fixa mitt hår och sedan Louise extensions. Jag har fått jättefina lockar, jag hoppas bara att jag kommer orka sköta dem! =) Vidare så åkte vi hem och gjorde jättegod kycklingsallad, fixade, slö-tittade på melodi-festivalen, drog in till stan igen och gick på en club. Det var jättetrevliga kvällar och jag har massor av fina bilder och en galen film på detta. Vi får se när jag hinner att lägga upp dem!



Äntligen!

Ett VG i spanskan: tacka vet jag fonetik!!!!!

God smoothie!

Åsa special

2, 5 dl lättyoughurt, vanilj
0,5 dl mellanmjölk
1 banan
1 dl fryst/färsk mango
0,5 dl linfrö
en näve solrosfrö

Mixa allt i blender eller med stavmixer.

Nyttig och god!

99,9%...

...säkert att jag ska få åka till Sevilla i höst! Jippi!!!!!

Vad får din värld att stanna?

"Så jag kommer att dö?"...
Och min gamle professor var bedövad av alldagligheten runt omkring sig. Borde inte världen stanna? Vet de inte vad som har hänt mig?
Men världen stannade inte, den märkte ingenting alls och när Morrie kraftlöst drog i dörrhandtaget på bilen kändes det som om han föll ner i ett hål. Hur blir det nu? tänkte han."

("Tisdagarna med Morrie", Mitch Albom)

Är det så här det kommer att vara? Tänk att få sin dödsdom och hela ens egen värld rasar samman, men du är den enda personen som märker det. Ingen annan verkar bry sig. Detta får mig att tänka på när pappa dog, han sa aldrig till oss att/om han visste, vi sa aldrig till honom att vi visste, men visst måste han ha vetat? Jag tänker på den ensamhet man måste känna om får ett sådant besked, men samtidigt vilken uppskattning man förhoppningsvis kommer att få uppleva. Tänk att få det beskedet utan att man har någon familj eller vänner, vem ska bry sig då?

Igår fick jag ett brev ifrån Karolinska Sjukhuset och direkt började mitt hjärta att slå hårt, vad vill de mig? Alla brev från sjukhus skrämmer mig. De ville att jag ska göra en enkät om hur det är att leva med en förälder efter att den andra har dött av sjukdom. Det konstigt att även så här långt senare, sju år i höst, att jag ändå på något sätt varje dag blir påmind. Aldrig kommer jag glömma pappa, även att jag redan nu har svårt att minnas hur han såg ut. Tänk att minnet är så kort.

Expriment

Många säger att det är svårt att få en platt snygg mage, inklusive jag, så nu har jag påbörjat ett expriment. Jag har hela tiden tänkt att jag tränar flera gånge i veckan det borde räcka men det gör det ju tydligen inte! Lösningen är följande expriment: 50 st situps och 10 st armhävningar varje dag i en månad, det är absolut inte mycket men det måste bli lite skillnad i jämförelse med "bara" den vanliga träningen! Jag har hållt på i ca en vecka nu och jag tycker redan att jag känner skillnad! Alltid något!

Nu ska jag powernappa lite för jag är så förbannat trött idag....

Träning inställd pga sjukdom...

..så jag måste bli hemma. Nu är det ju dock inte jag utan tränaren som är sjuk. Kanske lika bra dock; Patrik fyller ju år och detta hade blivit ett aningens komprimerat födelsedags-firande annars. Så nu ska vi fira att Patrik har ett år kvar tills 30-års krisen! Skämt åsido, hoppas verkligen inte att han får det!

Undrar om det kan bli en promenad ikväll åtminstone...förhoppningsvis......

GI-veckan påbörjad!

Eftersom jag alltid har dissat alla dieter så är det ju ganska konstigt att jag har gått på denna! Men Camilla, min kära vän, tycker att det är bra och jag kan ju inte påstå att jag alltid äter nyttigt!? Så igår började jag och jag måste att jag är nöjd hittills; både gott och mättande. Men vi får väl se vad jag säger nästa vecka, då har jag säkert tröttnat redan! =)

Nu måste jag läsa bok och laga lunch men vi hörs!

Ytterligare utmaningar.

1. Ta närmsta bok, slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"Dibujus abstractos en las paredes enmarcadeos en aluminio."
2.  Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid?
Min frukost, havregrynsgröt.
3. Vad såg du senast på TV?
Chuck
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Jag tror at klockan är 9.15 ungefär.
Rätt svar är: 9.05.
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
TVn
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Jag var på gymmet igårkväll; så mellan bilen och ytterdörren då!
7. Vad hittade du på innan du gjorde denna undersökningen?
Gjorde frukost.
8. Vad har du på dig?
 Svarta tajts, svarta skjorts, grått långt linne, mörkturkos polo och en grå kofta utanför det. 
9. Drömde du något inatt?
Vet ej.
10. När skrattade du senast?
Idag på morgonen när jag och Patrik fjantade runt, som vanligt!
11. Vad finns på väggarna i det rum du är i nu?
Några tavlor och foton, några cd-hyllor, bokhyllor, högtalare, vitrinskåp.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Nej.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Intressant.
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Dr. No (1:a Bond-filmen)
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
Ett hus i Spanien, sen skulle jag resa en massa och ge pengar till de personer som jag tycker behöver det. Självklart skulle jag köpa en Mustang Shelby till Patrik!
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Jag samlar massa saker som ingen människa skulle sparat; tex flybiljetter från när vi var i Costa Rica.
17. George Bush?
Ful gammal gubbe.
18. Ingen fråga?
19. -20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojke: Emil, Flicka: Filippa
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja.
22. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till Pärleporten?
Nu ska du få träffa alla du har saknat.
23. Vilka fyra vill du ska svara på dessa frågor?
www.milie.blogg.se
www.millamirakel.blogg.se
www.louisewernvik.blogg.se
www.idamellstrom.blogg.se

Effektiviteten infinner sig ibland!

Igår var jag grymt effektiv eftersom jag:

- sorterade alla skor i hallen
- flyttade alla jackor
- plockade undan alla mina skolböcker som låg överallt i hela huset
- torkade vardagsrumsbordet
- eldade lite skräp
- tömde dammsugarpåsen
- storhandlade, och pantade
- slängde återvinning
- bakade äppelkaka
- gjorde 100 situps och 20 armhävningar
- lagade Västerbottenburgare med coleslaw
- slog in presenter till Patrik
- läste ca 60 sidor i min bok; på spanska som vanligt

- tömde och fyllde på diskmaskinen två ggr.
- städade kylskåpet; ofrivilligt. Jag spillde vaniljsås!
- skrubbade diskhon så att den är skinande ren

- Och det var nog allt, men det var ändå ganska mycket tycker jag! Hoppas att denna dagen kommer fortsätta likadant!

I do not understand...

Dessa vackra sånger spelades igår på begravningen som jag var på, jag har aldrig tänkt på texterna innan men de var vekligen passande.


ANGELS by ROBBIE WILLIAMS


I sit and wait
Does an angel contemplate my fate
And do they know
The places where we go
When we're grey and old
'cos I have been told
That salvation lets their wings unfold
So when I'm lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel the love is dead
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

http://www.youtube.com/watch?v=Fl4q2WBCywg&NR=1


FEEL by ROBBIE WILLIAMS


Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Before I fall in love
I'm preparing to leave her

Scare myself to death
That's why I keep on running
Before I've arrived
I can see myself coming
I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste
And I need to feel
Real love and the love ever after
I can not get enough

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
I got too much love
Running through my veins
To go to waste

I just wanna feel
Real love and the love ever after
There's a hole in my soul
You can see it in my face
It's a real big place

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand

http://www.youtube.com/watch?v=n1BEq6EYtXU&feature=related


Vila i frid.

Tänk om man hade varit här nu...


Ändrade planer.

Igår var jag jättetrött efter min halvdag i skolan, jag kom hem och bäddade ner mig i sängen med pyjams och allt. Efter en halvtimmes avkoppling utan sömn så dundrar Patrik in och frågar om jag inte ska med Nässjö, jag var inte särskilt peppad men han övertalade mig. Så vi åkte till Nässjö och lämnade ett par kartonger på ett ställe där och sen åkte vi och hälsade på farmor och farfar som jag aldrig träffar. Vi ringde inte och sa något utan vi dök upp och stackars farfar fick nästan en hjärt-attack tro jag! =) Så blev det fika...så då åt jag och det var jättegott. Farmors fika är alltid bäst! En trevlig vändning på en ganska seg dag.

Man borde hälsa på dem oftare; jag måste bli bättre på detta!

Utmaning igen.

Jag har blivit utmanad av annabackhouse

                   Regler
Det här är svårare än du tror !
Utmana 5 personer och säg det till dom.
Varje svar måste börja med första
bokstaven i ditt namn !
Alla svar måste vara riktiga,
hitta inte på ord eller ljug !

Om personen som gjorde innan dig har ett
namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar
som hon eller han gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.

Lycka till !
Det lär ni behöva då detta inte blir lätt :-)

1. Vad heter du? Åsa 
2. Ett ord på fyra bokstäver: åtal
3. Flicknamn: Åse
4. Pojknamn: Åke
5. Yrke: åskådare
6. Färg: åskgrått
7. Klädesplagg: ålskinns-boots
8. Mat: ål
9. Sak i badrummet: åksjuke-avlämning
10. Plats/stad: Åre
11. En orsak att vara sen: ångvält
12. Något man skriker: åh......
13. Film: Åsa-Nisse
14. Något man dricker: Åkesson, helst rött
15. Band: Åkeström, Anna-Stina
16. Djur: åsna
17. Gatunamn: Ågatan
18. Bil: Ådi (audi)
19. Sång: "Åh, När Ni Tar Saken I Egna Händer", After Dark

Jag utmanar:

www.millamirakel.blogg.se
www.louisewernvik.blogg.se
www.idamellstrom.blogg.se


Dag 5: tankar

Sitter i skolan nu och idag känns det inte alls så jobbigt; kanske är det för att jag vet att jag kommer äta imorgon. Tänkte på en sak som min klasskompis sa till mig för en stund sen: "Vilket i-lands problem det är att en människa knappt klarar att vara utan mat i fem dagar". Egentligen alltså, tänk på alla de människor som lever i stort sett ingen ting hela tiden, och som kanske inte ens har tillgång till vatten? Och jag tänker på hur många människor det är som frågar mig hur jag klarar att fasta. Många säger att de skulle aldrig klara det och det känns som ett skämt om man ska jämföra med människor som har det sämre ställt. Ibland känns det verkligen fånigt att klaga alltså, nästan patetiskt men ändå gör man det! Ibland funderar jag verkligen på hur vi människor fungerar.

Dag 4

Igår var det jobbigt men idag känns det bättre så jag har fortsatt iaf. Så det blir imorgon också och sen på fredag ska jag äta. Det kommer att bli fantastiskt! Alltid lika gott att äta igen! =)

Dag 3:Vill inte mer...

..är inte alls sugen på att fortsätta idag alltså. Eftersom Lollo har avbrutit så känner jag mig inte lika peppad längre och därför tänkte jag att jag från och med imorgon ska frukt- fasat istället. Då har jag gjort tre långa dagar strikt och resterande dagar med frukt. Inte lika jobbigt, men fortfarande nyttigt om man jämför med att äta vanlig mat hela tiden. Imorgon ska jag jobba ett 10 h pass också och då blir man ju extra trött så jag kan nog behöva lite frukt. Det känns på ett sätt som att jag misslyckas men och jag var inte helt peppad denna gången och det gör väl sitt. Fast och andra sidan så har jag kanske ändrat mig imorgon! Det jobbigaste är ändå att vara i skolan när man måste koncentrera sig hela tiden. Speciellt att läsa, jag blir helt trött bara jag tänker på det!

Det har visat sig att jag ska ha lektion den veckan som jag ska till Island så jag föreslog en schema-ändring för min lärare; hon var inte helt positiv. Hon svarade som alltid: " Åsa, det är heltids-studier vilket innebär att du ska vara här heltid"........Som att jag inte brukar vara här, jag har inte missat en enda lektion; jag fattar inte varför hon alltid säger sådana saker till mig. När jag sedan även tog upp resan till Barcelona, då jag faktiskt missar en tenta; då blev ännu mindre nöjd....I'm screwed!

Ensam kvar..

...eftersom Louise idag har kräkts och haft feber. Jag lider med dig....hoppas du blir bättre.
Nu är det iaf bara jag kvar som ska fullfölja fastan. Det mycket svårare att göra det själv, men det ska gå!!

Sen blir det riktig lunch Markus; jag hör av mig!

Dag 2

Fasta:


+ jag blir pigg efteråt.

+ jag sover bättre under tiden.

+ jag får mindre sötsug.

+ jag dricker massa vatten, vilket jag är dålig på annars.

+ jag går ner i vikt, inte en anledning till att göra det men ett plus.

+ det känns verkligen som att jag rengör insidan.


- jag är trött mest hela tiden de två första dagarna.

- jag är hungrig första dagen.

- jag tänker på god mat; pizza, räkor med aioli, och en massa god frukt.

- jag fryser mer.


Dag 1

Då var det dags ytterligare en gång. Jag tänker att för varje gång så ska det gå lättare, men första dagen vill jag alltid bara ge upp. Speciellt när Patrik åt pizza och drack coca-cola och jag drack en kopp te för några timmar sen. Jag hoppas att det ska gå lättare imorgon, för idag har jag verkligen känt mig hungrig och det brukar jag inte göra...men det löser sig nog.

Nehe, lite skönhetssömn och sen upp och plugga imorgon kl 6...


hade varit gott nu.........


RSS 2.0