Maj- Juni- Juli 2012

I maj jobbades pa som vanligt och vi borjade ha annu fler privatlektioner (men jag hade det trassligt i borjan med avhopp fram och tillbaka). Jag var allmant sur pa mitt jobb for att de lovade mig timmar men jag fick inte mer... Pisslon och sur. Men vadret borjade iaf att vara pa topp. Sjukt varmt mer eller mindre fran maj till september egentligen.

I maj fyllde jag ju aven 25. Det firades otroligt stillsamt med nagra kompisar som kom over och vi kakade middag hemma hos oss pa lordagen. Dagen innan pa fredagen sa gick jag och Lee ut och kakade pa ett steakhouse och maten var en stor besvikelse...:( Sen motte vi upp med var gamla rumskompis Lea som vid denna tidpunkten hade flyttat till Zaragoza. Hon stannade hela helgen och det blev en del festligheter och den hemska marknaden "El Rastro" pa sondagsmorgonen. Pain in the ass nar man har firat lite! :)
 
Lea motiverad dagen efter!! :)
 
Jag fick varldens basta fodelsdagspresent: biljetter till Bruce Springsteen och i juni gick vi och kollade pa konserten pa Real Madrids arena: Santiago Bernabéu. SJUKT BRA!
 
 
Det var vi och ett par andra manniskor som var sugna pa konserten!!
 
 
Bild fran konserten som holl pa i 3 timmar 42 minuter! Valuta for pengarna.


Ungefar tva veckor senare kom min kompis och hans kompis pa besok ifran Paris. Det var en av de roligaste helgerna detta aret tror jag for vi hade en stor schlagerfest och vi vann ju! Vi firade till sent pa natten och gick sedan ut i stadens basta festkvarter en schlagerkvall: Chueca! Vi hann med en hel del sevardheter nar de var har: Reina Sofia, Retiro-parken, shopping, torg hit och dit och tapas saklart. Det var en riktigt trevlig helg.
 
 
Kusin Adam och hans kompis Philippe.
 
Schlagerfest


I juni borjade vi ga ner i timmar och blev arbetslosa under sommaren. Spanjorerna har ju sina satt och ett satt som de kommit pa for att spara pengar ar sparka sina anstallda under sommaren sa att de inte behover betala nagon semesterersattning. Sa vi fick harliga 4 manader utan lon denna sommaren och fick hanka oss igenom den pa privatlektioner. Jag avskyr detta systemet och det ar olagligt men har maste man ha en egen advokat om ska gora nagot at det och det har vi ju saklart inte rad med pa var lan! Jag fick iaf ett vik pa 3 veckor pa jobbet men det var bara 2-4 h/dag sa det blev ju knappast nagon formogenhet.
 
Midsommar firades ju ocksa saklart! Detta gjordes med paret Sanna och Glenn som vi larde kanna dar nan gang i borjan av juni. Vi firade det pa deras fina balkong med hemmagjorda kottbullar, kraftor och hemmagjord citronsnaps. Det blev en galen kvall! Med oss var aven Sofien som vi lart kanna i var gamla lagenhet.
 
 
Lite mat.
 
Utsikt fran deras balkong: vackert!

I juni flyttade vi ocksa ut fran den forsta lagenheten och in i till centrum centrum istallet. Vi flyttade in i en stor lagenhet ca 170 kvadrat och dar bodde vi med tva spanjorer, en britt och en fransyska. Rummet vi hade var fantasiskt, med eget badrum, en liten fransk balkong etc men rumskompisarna och oljudet fran storstaden gjorde oss illamaende och snabbt bestamde vi oss for att flytta igen men inte langt utan bara till nasta trappuppgang men till var egen lagenhet! :)

Det positiva under denna manaden var att det var sjukt varmt. Gott men vi onskade verkligen att vi hade en pool.
 
 

Mars- April 2012

Mars och april spenderades mestadels med att jobba. Jag gick upp i timmar och borjade undervisa pa olika foretag men ocksa pa en skola dar jag borjade undervisa larare i engelska.
 
I mars kom Lees mamma och syster och halsade pa, och de stannade 5 dagar. Vi gjorde inte sa mycket, mest sightseeing och sadar for vi jobbade nar de var over. Men det blev nagra ol! :)
 
Vid pasktid kom Michael och halsade pa for andra gangen och han stannade en vecka. Vi bestamde oss for att aka till Valencia och spendera ett par dagar dar. Vi akte sa tidigt som vi kan och hittade efter mycket om vart hotell och vadret var hemskt. Hotellet var jatteschysst (ett penthouse) som var riktigt stort. Vi akte och handlade kak lagade middag och drack en massa rom och cola och sedan gick vi ut pa den enda baren som var oppen. Dar fick vi hemmabrygd ol som var riktigt god och efter detta gick vi tillbaka och spelade spel. Dagen efetr var vadret battre och Michael badade i havet! Galning! Efter det kollade vi in Valencia som var en fantastiskt vacker stad och vi at saklart Paella da Valencia ar dess hemstad.
 
Pa vag!
 
 
Yes: pissvader!
 
 
Den hemmabrygda olen.
 
 
Klarbla himmel och havsutsikt!
 
 
 
I stan dagen efter.
 
 
Michaels iskalla dopp!
 
Paella
 
 
Vackra Valencia
 
 
Jag och Michael!
 
Under denna manaden larde jag ocksa kanna Katherine som Lee gick pa universitetet med. Vi borjade umgas en hel del och blev riktigt bra vanner. Det blev en hel del powerwalks och vinkvallar! :) Nu pa nyar ska vi pa fest med henne utanfor Manchester eftersom hon flyttade hem till England i juni.
 
Och det var nog typ vad som hande de manaderna... Ja just det borjade bli varmt ocksa:
 
 
 
Bikinivader i april, det ar goa grejer det!! :)
 

Januari-Februari 2012

Jag tankte att jag skulle gora en resumé av aret som har gatt och borjar darmed med januari-februari.
 
Borjan av januari var hemsk eftersom jag var tvungen att skriva om halva mitt ex-jobb pa ca 10 dagar. Men jag gjorde det och slutade med ett VG pa bade uppsatsen och opponeringen + att en av examinatorerna sa att det var den basta uppsatsen han last under terminen. Det kandes riktigt gott!
 
Fredagen den 13 januari hade jag min examen och jag tog taget till Halmstad aven att jag hade 39 graders feber och min nasa var lika stor och rod som Rudolfs. Efter ceremonin akte jag hem och spenderade min sista kvall i Sverige med min familj men jag gick i dack tidigt pga av forkylningen. Dagen efter gick vi upp tidigt och sa tog jag taget fran Halmstad till Kastrup och darefter flyget till Madrid. I Madrid vantade redan Lee och vi akte hem till vart rum i var nya lagenhet och Lee lagade tomatsoppa och jag dog i sangen! Flygresan ner dit var den varsta i mitt liv och jag trodde pa allvar att mina trumhinnor skulle sprangas: jag har aldrig upplevt san smarta innan. Sa laxan lard: aldrig mer flyg med en sa kraftig forkylning. Efter detta lag jag dackad i ca en vecka.
 
Efter den veckan borjade jag pa utbildning med ett foretag men jag hoppade av da jag inte gillade det alls. Jag traffade dock nagra vanner dar som jag fortfarande umgas med sa det var ju vart nagot iaf. Lee borjade ocksa att jobba vid denna tidpunnkten pa en skola utanfor Madrid dar han undervisar engelska. Efter mitt avhopp var jag arbetslos ca 2 veckor innan jag fick jobb pa den akademi dar jag fortfarande jobbar.
 
Februari gick mestadels at till att lara kanna var nya stad och folk och jobb forstas. Vi fick ocksa besok ifran England av Lee's basta kompis Jon. Det var en trevlig helg! :)
 
 
Bild fran mammas hus i slutet av december 2011. Vackert!

Nagot som jag alltid glommer...

ar hur lang tid allt tar i det har landet. Som idag..affarerna stanger kl 17.30 och vi har fortfarande inte kommit ivag. Jag har dock varit klar i en timme! Omvanda roller har! :)

Inglaterra

Idag har jag jobbat min forsta dag pa Skandinaviska skolan har i Madrid. det var minst sagt en livlig dag men det var ocksa kul och resten av personalen var faktiskt trevliga! Sa en bra start helt enkelt men jag var ganska nojd nar jag fick ga hem kl 14 efter att ha undervisat 6aringar pa engelska hela dagen!

Nu ikvall har jag haft en privatlektion och sedan motte jag upp med Lee och vi tog ett par ol for att fira var ledighet och sen handlade vi nastan klart alla julklappar. Imorgon ska vi ta det allra sista nar vi packat vaskorna for att se om de faktiskt far plats. Annars far vi ta det sista i England i helgen.

Sa imorgon aker vi antligen! Jag langtar verkligen! Ska bli sa skont att fa komma ivag och fa lite miljoombyte aven om England kanske inte ar varldens roligaste land! Men det ska bli kul att traffa familjen och vanner dar, ata kalkon osv. Men jag kommer att sakna min familj hemma i Smaland. Jag hoppas att ni far en fantastisk jul darhemma! :)

Har kommer en bild pa den fina "julgranen" i Puerta del Sol har i Madrid

En tisdagkvall

Sitter just nu hemma och ska strax ivag oc mota Lee for att kopa et par julklappar: vi ar inte klara annu! Detta ar helt olikt mig alltsa!

Alla mina lektioner blev installda under eftermiddagen sa jag kom hem kl 18 istallet 21.30. skont men surt pa pengarna. Det ar det jag hatar med privatlektioner. Morgondagens lektion har ocksa blivit istalld tyvarr men det kanske ar lika bra for imorgon ska jag till den skandinaviska skolan och kolla runt lite sa jag vet hur det ska funka till varen. Men jag maste vara dar vid 9 och kollektivtrafiken suger pa vagen ut dit sa jag maste aka senast 7.15 aven att det egentligen bara tar ca 20 min med bil fran centrum. Sa blir det nar det inte gar direktlinjer. Nu maste jag istallet ta taget till Chamartin, metron darifran till La Moraleja och sedan ytterligare en buss for att ta mig till skolan ifraga. Galet smidigt!

Nehe, nu maste jag kila! Hors senare kanske!

Fri invandring= positiva aspekter

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15937853.ab

Kebabpizza

Ibland sa far jag ett sadant dar jattesug efter kebebpizza med pommes, sallad, massa sas och extra fefferoni. Just nu hade det suttit riktigt fint alltsa!!

Grymt bra cover

Jag kan vara den enda manniskan i varlden som inte kan lagga upp en riktig lank (japp, jag ar helt och hallet oteknisk) och darfor far ni kopiera och klistra in sjalva. Sorry guys. Om nagon har ett snabbtips pa hur man gor sa denne person garna kommentera! :)
 
Har ar adressen iaf:
http://www.youtube.com/watch?v=DYDLvQxz3Xk

SD nr i Sverige

Jag sag pa Expressen idag att SD nu ligger som 3:e parti med ca 10% om det skulle vara val idag. Jag tycker att det ar skrammande siffror och jag tycker att folk ska fundera mer an en gang innan de rostar pa ett sadant parti. Haromdagen laste jag en intressant artikel publicerad av regeringskanliet: http://www.regeringen.se/sb/d/2279/a/181576 .

Jag tycker inte att nagon manniska borde fa rosta pa SD utan att ha last om dessa myter. Orsaken till att folk rostar pa denna typen av parti tror jag iaf ar att man forlitar sig pa fordomar och halvsanningar och att man inte ar tillrackligt inlast pa vad partiet star for.

Jag kan dock inte forsta att en enda javel rostar pa SD efter skandalen dar de hotar en forsvarslos invandrare med ett jarnror och kallar en tjej som forsoker ingripa for "en liten hora". Detta visar ju bade deras moral och mentalitet inte bara mot invandrare utan aven mot kvinnor.

Det skulle vara intressant att se var SD ar som starkast, om det ar i alla smastader i Sverige eller om det ar i stader. Jag laste att de hade minst stod i Sthlm och mest i Skane och Blekinge men det stod inget om i vilka delar.

Jag tycker att folk ska tanka pa de positiva aspekterna som invandring leder till. Speciellt pa att vi blir kulturellt berikade av att umgas med folk fran andra kulturer pa flera plan: musik, mat, religioner... etc. Man borde ta tillfallet att lara sig av andra manniskor. Jag kan inte forsta att det 2012 ar ett problem i Sverige. Det ar ledsamt..

Helgen som varit

I fredags blev det en lugn kvall. Vi hade tankte att ga och kolla pa luciafirandet har men vi kande inte for det nar det var dags sa vi gick en runda pa stan och sen gick vi hem igen.

Igar sa var jag upp med tuppen och drog till jobbet. Hade min lektion och sen efter det sa akte jag till den Skandinaviska Skolan har i Madrid och at julbord...det var inte lika gott som mammas dock! Dar pratade jag aven med rektorn och jag har blivit lovad ett springvik under varen. Sa det ska bli trevligt!

Sen igarkvall sa motte vi upp Nadine och hennes syster for det ar hennes sista helg i Madrid sen flyttar hon tillbaka till Sverige. Vi gick pa ett par barere och sen gick vi hem runt 2. Jag var jattettrott nar jag kom hem sa jag somnade direkt och sen sov jag till 12 idag! Skont!

Jag kralade mig inte ur sangen forran 14 idag och vid 16.30 kakade vi brunch hemma efter att vi hade varit och handlat. Och nu har jag kollat pa julkalendern. Nu ar det ar ju bara en vecka kvar typ...blir spannande att se slutet. Jag vet inte riktigt vad jag ska gora i eftermiddag men den blir nog lugn. Lee har fatt in ett oversattningsjobb sa han har fullt upp. Han ska aven gora en voice-over for detta foretaget men det blir nog i januari eller nat. Ska bli spannande att se hur den blir!


Klippning!

Ska strax ivag och klippa mig tankte jag for jag har inte klippt mig sen jag var hemma i somras (forlat Camilla!) . Det kanns som jag aldrig tid men idag har jag hela eftermiddagen ledig forutom lite tid for rattning/ planering infor morgondagens lektion.

Skulle ocksa verkligen behova stada harinne for det ser alldeles galet rorigt ut. Men alla som kanner mig vet ju att detta inte ar min starkaste punkt: har aldrig varit och kommer nog aldrig att vara! :)

Ikvall ska det aven bli lite Luciafirande pa en club har i stan 5 min fran oss sa vi ska nog ga forbi en liten runda och dricka lite glogg. Gott!

Ha en harlig helg allihopa!

Vilka 3 ser du?

 
Jag sag: LOVE, HEALTH och MONEY. Skulle hellre ha lycka en pengar dock, men pengar ar ju ocksa alltid bra att ha! :) Fast med karlek, halsa och pengar sa skulle jag nog vara ganska lycklig! Nu ar det bara pengarna som saknas da!! :)

Paket nr 2

Hmmm, idag fick jag ytterligare ett paket hitskickat fran Maya star det men jag antar att Orjan ar med pa ett horn. Sa nu ar jag jattenyfiken for jag vet inte om jag far oppna det nu eller om jag maste vanta tills jul!! Tack oavsett! <3

Ingen sno sa langt ogat kan na...

Gud, vad jag saknar sno! Det trodde jag aldrig men det ar ju sa jakla mysigt och fint och kallt pa riktigt. Har har vi typ nollgradigt eller lite kallare men inte for farligt. Jag saknar allt det roliga man kan gora i sno eller kallt liksom: aka pulka, snobollskrig, skridskor osv. Och nar man har varit ute sa ar det ju mysigt att sitta inne och dricka te eller glogg och kolla TV eller lasa nan bra bok.

2010 nar jag kom hem fran Spanien forsta gangen da hade vi mycket sno:

 
 
Det var sa kul!! :)

Klockren!

 
 
 
Kanske om man har tur sa kanske man har lite energi dar nar barnen har vaxt upp men a andra sidan sa ar man val ruinerad nar man har tonarsbarn! Hahah (Det har betyder inte att jag planerar att skaffa barn nu!! Hahaha)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gor om gor ratt!

Ibland undrar jag: vad har jag gjort har i mit lliv? Nu ar jag 25 ar, jag har ett roligt jobb men jattedaliga arbetsvillkor och dalig lon pga detta, jag har en valdigt liten lagenhet i min mening (typ 25-30 kvadrat) som vi betalar fooor mycket pengar for, jag har inget kontrakt efter juni pa jobbet, och inte Lee heller. Fram tills nu har det varit gott att bara ta det som det kommer leva som en spanjor (mer spontant?) och se vad som hander. Men nar man blir trott pa det da? Nar man vill ha det mer stabilt? Vad gor man da?
 
Om det inte vore for att jag ar 25 nu och borjar fa lite panik over bade alder, och over allt alla andra manniskor gor hela tiden (ar detta facebook-fenomets fel eller vad?!). Egentligen sa bryr jag mig inte sa mycket om vad folk gor i allmanhet men nar mina allra basta kompisar har fixat sina utbildningar, gift sig, skaffat barn och kopt hus da far jag lite angest. Jag vet ju att min utbildning ar langre an vad deras var men anda. Hur vet man vad man vill egentligen? Jag har inte en aning. Min storsta radsla i livet just nu ar att jag aldrig kommer att bli nojd. Vad kommer att gora mig nojd liksom? Jag tror det basta hade varit att fa jobba pa ett stalle dar man har fullt upp hela tiden sa att man inte hinner tanka for mycket! :) Roligaste tiden i mitt liv so far var ju tiden nar man pluggade. Gud vad det ar kul att plugga. Sa...om jag skulle fa gora vad jag vill resten av mitt liv sa hade jag nog pluggat. Vilken lycka att bara fa lara sig en massa saker hela tiden och vilken annu storre lycka att fa vara larare och fa dela med sig av den kunskapen. Skont att jag iaf har gjort ett riktigt bra (jag har visserligen gjort manga andra ocksa!) som jag ar sjukt nojd med. Skulle ni ens kunna se mig som nagot annat an larare?
 
Och vad fan, jag ar ju bara 25! Kanske har jag nagra ar kvar att fundera pa vad man ska gora, vart man ska bo, vad som gor mig lycklig. Jag vet bara att just nu ar jag ganska missnojd. Jag ar jattenojd med Lee och allt sa det ar inga problem pa den fronten men jag ar lite spysjuk pa Spanien och mitt jobb framforallt. Jag alskar att undervisa missforsta mig inte, men jag gillar inte min arbetsplats.. Vilket ar trakigt. Men 6 mander till och sen far vi se vad livet bjuder pa. Det invantas med spanning!
 
 
 

Ett glas rott pa det!

Jag har inte kommit ivag till affaren annu...fastnade framfor datorn och sa blev det ett glas rott pa det! Haller aven pa en annan fantastisk syssla: avforstning av frysen... Jattekul lordagsunderhallninge men ett nodvandigt ont.

Jag sitter ocksa och pysslar lite. Jag kopte parlor pa Tiger (en dansk butik liknande Lagerhaus hemma) och sa har jag gjort ett halsband och ett armband till min lilla systerdotter i julklapp men det blev lite parlor over sa jag sitter fortfarande och plottrar lite. Men snart ar parlorna slut sa jag maste nog ga dit snart igen och kopa lite fler bara for nojets skull. Jag alskar att pyssla med parlor. Jag kommer ihag for nagra ar sedan nar jag bodde i Sverige sa hade jag dille pa att gora servettringar med parlor. Sa kul men gud vad ont i fingrarna man fick av att syssla med staltrad, tanger och grejer. Men det blev fina julklappar! Det ar kul att fa arbeta lite estetiskt ibland.


Sjukstuga

Inatt vaknade Lee och var jattedalig. Feber, tappt nasa, hosta och taskig hals. Trakigt som bara den...Men jag kilade ivag och kopte lite olika mediciner sa forhoppningsvis ska han bli battre snart. Det ar typiskt att sa fort man far ett par dagar ledigt sa blir man attackerad av baciller.

Jag ska forsoka doda resterande baciller med en het curry ikvall. Jag har hitatt ett recept som verkade valdigt gott och det fanns tom recept chipatis som ar sa gott. Sa det blir en testrun ikvall for vanligtvis sa ar det ju Lee som lagar indiskt i detta hushallet.

Jag ska snart ut och stangas med folket men jag ar inte sugen for det ar sa lojligt mycket folk. Jag avervager tom att ta tunnelbanan dit (en station bort) bara for att undvika den varsta folkmassan. Det ar helt otroligt! Tank er som nar man gar i Gbg eller Sthlm under varsta julrushen sa ar det har fast typ 10 ggr varre. Precis utanfor min dorr! Igar gick vi forbi en av de populara chokladstallena dar man koper "churros" och de var en ko pa typ 30-40 pers utanfor som ville in. Jag tackar aterigen for att jag inte gillar choklad: folk ar ju galna! Skont att man ar klar med julhandeln iaf (nastan) sa man slipper stoka med det i den yran atminstone!

Hoppas att ni har en bra helg hemma! :)

Saknar julstamning

Nu langtar jag verkligen efter att komma in i julstamningen. Jag har kopt glogg och pepparkakor och jag har suttit med lite pyssel for julklappar etc men inte jattemycket. Det har mest varit jobb pa g.

Det ar svart att komma i stamning har ocksa nar det for varmt och ingen sno. Nu har vi visserligen haft minusgrader nagra dagar denna veckan men det ar inte samma sak. Man kan dock kanna av julrushen dar vi bor da typ 1 miljon manniskor pa var gata och narliggande. Det ar helt otroligt vad mycket folk det ar alltsa...

De har aven fatt upp julbelysningen och i tisdags tande de ljusen. Fint men jag saknar snon.Ska forsoka att ta lite bilder sa lange far ni halla till godo med en bild fran Corte Inglés i Plaza de Duque i Sevilla!
 
l
 
Fast pa ett satt sa ar det ju ganska skont att vi inte har runt -20 och har en massa sno. Lagom ar ju bast!

Osmidighetens land

Haromdagen fick vi hem en elrakning som skulle betalas senast idag och vi fick den pa tisdagen. Valdigt kort tid att betala, men ok det kan man ju leva over men pa rakningen sa stod det att det var en paminnelse! Vi har inte ens fatt nan rakning innan! Nar vi sprang pa dorrvakten sa kom det fram att nagon hade missat den forsta rakningen eftersom han hade varit pa semester i 3 veckor. Skulle det vara vart problem att han aker pa semester?
 
Sa pa onsdagen gick jag till posten for att betala den dar eftersom banken var stangd nar jag kom hem fran jobbet. Dar tog det inbetalningar pa typ alla bolag utom vart. Sa jag gick forbi bankkontoret for att anvanda "multiacceso" maskinen (bankomat som man kan betala rakningar med, betala in pengar, losa in checkar etc) men det ar ju fortfarande strejk darutanfor. Sa jag fick inte ga in dar och sadana maskiner finns bara pa vissa stallen. Typiskt!
 
Och igar var det ju da helgdag har vilket innebar att banken ar stangd. Smidigt! Till slut kom vi pa att shit vi kan ju anvanda internetbanken: varfor tankte vi inte pa det liksom? Men da kunde vi inte hitta koden! urgggg, men till slut hittade vi den och nu har vi antligen betalat. Ibland ar det sjukt smidigt har...eller inte!!

Snabb vecka

Denna veckan har gatt sjukt snabb, kanske for att vi har tva dagar ledigt. Forst var vi lediga hela dagen igar och sen ar vi lediga imorgon och idag jobbar jag bara 3 h totalt. Skont!

Det ar ju tva veckor kvar innan jul men det kanns som att det ar valdigt snart. Det kommer sakerligen att ga jattefort!!

Harlig helg igen!

Vi har haft en harlig helg. Igar at vi lunch med en av Lee's kollegor pa ett American Diner. Det var inte varldens basta mat men valdigt trevligt sallskap. Sen kom Nadine hit och vi lagade fajitas och drack vin. Sen gick hon pa en drink med kompis men vi pallade inte hanga med. Somande 23.30...helt sjukt tidig men jag har en forkylning pa g och jag hoppas att det inte blir vare! Idag har vi handlat fardigt de sista julklapparna och imorgon ska jag forsoka hinna med att skicka det sa att de kommer fram till jul. Jag har aven suttit pysslat lite nu ikvall med Ebbas (min systerdotter) julklapp, det ar ju alltid kul. I eftermiddags sa traffade vi ocksa en kubansk kille som bott i Sverige i 10 ar. Skittrevligt! Sa det blev lite vin pa ett stalle och sen lite glogg hemma hos oss. Julkansla! Och nu sitter jag och kollar pa julkalendern! :)

Antligen lagt upp bilder

Nu har jag fatt tummen ur och hittat min kabel och lagt upp bilder pa fejjan. Har ocksa tagit nagra bilder pa hemma hos oss, det ar dock sjukt rorigt for tillfallet. Enjoy!
 
 
Vart lilla "sovrum".
 
 
Var nya graderob och byra.
 
Manga fonster blir det!
 
 
Vart "stora" kok!! Haha
 
 
Var nya ugn.
 
 
Lee chillar i var "Klippan" soffa efter en lang dag!
 
 
Var fina klocka som Bjorn gav oss inflyttningspresent!
 
 
Tavlor som pappa fick i 50-arspresent for lange sen och som jag har fatt arva. De ar malade efter mina fototn fran nar vi var pa Mon i sodra Danmark for manga ar sedan.
 
Utover detta sa har vi ocksa ett badrum saklart. Men det ar inte sa mycket att se! :)
 
 

RSS 2.0