Intensiva första vecka

I onsdags så började de nya eleverna och det har varit sjukt intensivt! Ca 25-30 elever/klass och 7 olika klasser. Massvis med namn att hålla ordning på, mycket jobb med administrativa grejer och mycket jobb med att komma ihåg vad man sagt till vilken elev! Men det är ju alltid hektiskt de första dagarna!

Pendlingen har varit ok, inte så jobbigt som jag förväntade mig. Å andra sidan så är det ju inte så mörkt ute ännu. Känns skönt att jag åker ur stan istället för in för köerna är alltid i motsatt fil, vi får hoppas att det håller i sig. Nu när jag måste åka så tidigt så är jag alltid trött tidigt på kvällen och pigg på morgonen dock. Igår och idag så har jag vaknat första gången runt 6-7 och sen gått upp runt 9. Men jag vänjer väl mig snart!!


Nu kommer regnet!

Idag blir det Montalbano!!


Teambuilding

Nästa vecka börjar jobbet äntligen.. Tror inte att jag är så bra på att vara på semester för jag uppskattar inte såhär många veckor ledigt! På tisdag rullar det igång iaf och på torsdagen ska vi teambuilding med övernattning: spännande!! :) Ska bli riktigt skönt att komma igång igen!


Inflyttning

I måndags kollade vi den nya lyan och den verkar riktigt schysst. Nya tapeter, stor som bara den efter att man bott på 30 kvadrat och den har balkong vilket är trevligt!

På fredag ska vi flytta in och vi har handlat/ bokat in lite prylar på blocket typ skrivbord med stol, köksbord, tvbord, soffbord och kanske några kökstolar. Ska bli så gött att ha vårt eget ställe igen!


Njuter av helgen!!

Bror, jag, Lee och vin!


Äntligen lägenhet!

Idag har vi äntligen fått tag på lägenhet. Inte favoritområdet men bra hyra, förstahandskontrakt, en trea på 82 kvadrat och med bättre läge för mitt pendlande så vi ska inte klaga! Skönt att ha det löst!! :)


Göteborg

Redan på väg upp till Gbg. I helgen blir det några visningar, kräftor och skaldjur och förhoppningsvis fint väder! Ser fram emot en härlig helg!!


RSS 2.0