Skottland

Resan som kunde blivit helt galen med tanke på att vi var 12 personer som åkte blev faktiskt riktigt lyckad! Det var hyfsat väder, inget flashigt hotellrum men det överlever man ju, och shopping var grym som vanligt. Jag älskar det där landet! Det blev lite alla möjliga utflykter; vi åkte till Edinburgh, gick på slottet, testade den Skottska barkulturen, "Edinburgh Dungeons", shopping, en tur till Glasgow, sightseeing bus, fika med lite gamla släktingar...och massa mer. Väldigt roligt! Det här var tredje gången i Skotland och varje gång har jag spenderat det mesta av tiden i Edinburgh så nästa gång jag åker så blir det bara Glasgow för det är den bästa shopping staden i Europa: åtminstone av de jag har varit i!
Resan var iaf grym men slutet värre: jag och Patrik fick betala 6 kg övervikt X 12 pund alltså 72 pund. Mindre roligt!

Här kommer iaf lite bilder.
Allt från Skottland för den här gången!

Fasta dag 5: färdig

Idag är det slut: äntligen färdig. Började dagen med att tre gula plommon, och en halv fralla sen var jag proppmätt, kl 13 var det luch då tog jag en varma koppen och en knäckemacka. Proppmätt igen! Var nästan obehagligt mätt i tills kl 20 ikväll. Sedan hem och lagade lax med lite räkor och färskpotatis; jättegott! Orkade inte precis äta upp allt vilket var två potatisar, lite sallad, en halv majskolv och en halv laxfilé. Helt sjukt, vad det mätt jag är nu! Det är sanslöst, kommer inte ihåg att det var så här förra gången!

Har haft lite vänner över ikväll, trevligt, mindre roligt imorgon dock: jag börjar kl 7. Helgen ska dock bli härlig med liten utflykt och som sagt Skottland på måndag!! Ser fram emot en fin vecka med bra shopping!

Over and out, snart läggdags nu!

Fasta: dag 3.

Nu börjar känna mig lite piggare, är inte jättesugen på att äta hela tiden som det har varit tidigare. Inte heller någon huvudvärk, bara kissenödig mest hela tiden! Det är ju lite jobbigt på jobbet.

Har satt upp en lapp på kylskåpet med ett jättegott recept på lax som jag ska få äta på lördag när jag förhoppningsvis ska kunna äta sådan mat igen. Intressant att man utsätter sig för det här, men efter förra gången så mådde jag så mycket bättre; både fysiskt och psykiskt, så det blir nog en liknande effekt den här gången hoppas jag. det är ju spännande och se hur disciplinerad man kan vara. Jag är imponerad.

Nehe, nu måste jag iväg och växla pengar, sen ska jag jobba igen. Senare ikväll får jag besök av mamma, Svante och mormor.  Trevligt!


Fasta.

Nu var det dags igen, eh hel rening av det inre: en fasta alltså! Började igår och kände mig mycket optimistisk men modet har sjunkt. Målet är att fasta tills på fredag men vi får väl se om jag överlever. Har en ganska hård arbetsvecka framför mig; imorgon 13-20.15, torsdag 10-20.15 och fredag 10-20.15 och de långa passen är jobbiga med mat i kroppen, men vi får väl se.

Frågan är vad man ska göra i helgen? Hade varit kul att göra något speciellt, men jag jobbar till 16 på lördag så det blir väl inte så mycket med det kanske. Sedan blir Skottland på måndag. Äntligen lite semester!

RSS 2.0