Äntligen!

Äntligen mår jag bättre! Fortfarande en ihållande hosta men UVIn är borta känns det som. Jag var på vårdcentralen idag igen för att lämna ett nytt urinprov och på torsdag får jag provsvaren men då ska det nog vara helt borta. Skönt! 

Vädret är helt underbart här i Manchester för tillfället och det har varit fint i flera dagar. Så synd att jag inte kunnat njuta av det då jag mest legat hemma i sängen och vilat eller sovit. I lördags så gick jag ut en liten runda in till stan för att uträtta några ärenden men då var jag helt utmattad när jag kom tillbaka men igår och idag har jag varit lite piggare och kunnat njuta av det lite grann iaf. Passade på att promenera till läkaren istället för att ta bussen imorse, sen kom jag visserligen hem och sov i tre timmar men men. Imorgon ska jag iaf gå tillbaka till jobbet. 

På onsdag fyller jag år och då ska vi gå på musikalen Mamma Mia (Lees present till mig) på Palace Theater. Jag är så peppad för jag har velat se den i flera år! Ska bli jättekul! Jag har aldrig varit på en riktig musikal heller utan bara på mindre uppsättningar. Jag hoppas att vädret håller i sig också men vanligtvis så regnar det på min födelsedag  så förväntningarna är inte höga. 


Jag ser lite piggare ut idag iaf! 

Favoritkoppen i krasOch den går inte att limma. Typiskt! 

Känner mig risig

Vi var ju lediga från jobbet pga av första maj i måndags så jag tänkte att det blir ju skön, lugn start på veckan. Men redan på måndagen kände jag att jag kanske hade en UVI igen men då var vårdcentralen stängd så jag kunde inte göra så mycket. Natten mellan måndag och tisdag sov jag jättedåligt och hade hugg i lägre magpartiet och på morgonen så bokade jag tid på vårdcentralen tills att jag kom tillbaka från jobbet. Det visade sig att jag hade UVI igen och jag fick antibiotika igen, andra gången på mindre än en månad. På onsdag gick jag till jobbet iaf för jag kände mig lite bättre men på förmiddagen började jag må illa och vid lunch gick jag hem och sov i tre timmar. Jag hade ont i huvudet, feber och kände mig allmänt risig så nu är jag fortfarande hemma. Jag hoppas att jag blir bra till måndagen iaf. 

Först så trodde jag att det var UVIn som gjorde att jag kände mig så dålig men nu tror jag att jag bara rykt på en rejäl förkylning igen samtidigt som infektionen. Allt på en gång: huvudvärk, halvfebrig, ont i halsen och täppt näsa. Underbart! 

För att toppa det hela så ska det vara jättefint väder i helgen och jag kommer att behöva ligga inne. Men å andra sidan är vi lite panka innan löning på fredag så det kanske är lika bra att jag inte kan göra något!


Prognos: Blek och risig... 

Späckad helg

Björn och Adam kom i fredags vid lite olika tider. Det var meningen att Björn skulle komma fram först men hans flyg var försenat och trafiken var hemsk så jag och Adam kom hem före dem från tågstationen. Fredagen blev lugn och vi lagade lite käk och chillade lite.

Lördagen var dock hektisk. Först gick vi på antik/second handbutik i Trafford, sen drog vi in på stan och shoppade. Planen var att gå och äta afternoon tea på stadshuset men när vi kom dit var det fullbokat så det fick blev klassisk pubmat istället. Efter lunchen gjorde vi Primark som tog lång tid som alltid speciellt med alla turister på en lördag! 

Efter att ha traskat runt på stan fram till 18 typ drog vi hem och Lee lagade tapas och vi tog lite att dricka innan vi drog i Gay Village. Som hörs på namnet är det gaykvarteret och det är det bästa stället att gå ut i stan. En kul kväll! 

Så jäkla seg efter det då vi kom tillbaka runt 2.30 och ha gått 19000 steg på lördagen och 17000 på fredagen. 

Söndagen åt vi indiskt i Darwen och tog ett stop i Sabden på vägen för att kolla på utsikten. Adam åkte tillbaka efter det men Björn var kvar till måndagen och då han vi hann med en liten afternoon tea då istället innan han åkte hem. Efter denna intensiva helgen däckade jag i soffan! Skönt iaf att vi hade helgdag i måndags så det bara är en fyradagarsvecka. 

CastlefieldStadshuset

Canal Street, Gay Village 


Sabden 
Får som slipper vara i inhängnad. 

Afternoon tea på Patisserie Valerie
På promenad tillbaka i måndags innan vi körde Björn till flygplatsen. 

RSS 2.0