Risigt värre...

Idag känner jag mig riktigt risig. Jag har ont i huvudet, magen och ryggen. Antagligen har jag delvis ont för att jag har legat ner konstant under de senaste 36 timmarna. Hostan från helvetet har också infunnit sig och det känns som mina lungor och luftrör är på väg ut ur min kropp. Jag har letat upp olika huskurer på nätet och har nu testat bikarbonat i vatten, honung och citronvatten, kiwis, lök och sockersirap mot hosta osv. Nu hoppas jag att det ska funka så jag kommer att kunna jobba imorgon... I eftermiddag så kommer Örjan och Maya och har med sig flue capsules också. De brukar vara effektiva. Let's hope for the best!! :) 

Som om tiden stod stilla...

Idag känns det som att tiden står still. Jag är sjuk. Feber, halsont, hosta, huvudvärk: mindre kul. Min plan har varit att bo på gymmet när Lee är borta men jag har bara kunnat gå två ggr denna veckan pga av förkylningen. Jag ska försöka att bara vila inomhus idag men det är svårt att sitta still hela dagen och det känns som jag har kollat på klockan hundra gånger sen jag kom upp redan. Igår fick jag iaf ett nytt nummer av i Form som jag ska läsa idag. Kanske lyckas jag att jobba lite... Annars så blir det soppa, te med honung, c-vitaminer och vila idag. Sov gott! :)  

Fullmåne-syndromet!

Återigen sömnlös en kväll med fullmåne. Mönster? Jag tror inte på teorierna om att fullmånen inte påverkar ens sömn... 

Det suger att inte kunna sova men jag har iaf gjort klart nästan allt jobb som jag skulle gjort tills imorgon. Skönt! 

Det tur att "How I met your mother" visas på TV6. 

Söndagsångest

Idag har jag söndagsångest. Kanske beror det på att lovet är slut, kanske är det för att jag inte gjort något jobb på hela veckan och därför inte är helt förberedd inför morgondagen, kanske är det för att Lee åkte tillbaka till England idag... 

Jag känner att jag borde gjort mycket mer under lovet men å andra sidan så ska vi lärare ju ha lovet för att vara lediga och eftersom det var Lees sista vecka så fick jag ju ta tillfället att ses så mycket som möjligt. Sen är det faktiskt inte riktigt sant.., jag har bara en hög kvar att rätta. 

Jag var riktigt peppad på att hålla på med bloggen (för jobbet) innan lovet men har tappat motivationen lite grann. Men den infinner sig nog snart igen. Måste bara göra en prioritetslista! Det har varit jättekul på slutet då jag fått jättebra respons och massa följare. Kul att den blivit lyckad! 

Så Lee åkte idag. Det gör att jag känner mig som vädret en dag som denna. Men det ska nog bli bra! Jag började min ensamhet med att gå på gymmet... Det ska bli min nya stora hobby! :) 

Nu sitter jag och rättar min sista hög med engelska uppsatser.  Kommer nog inte bli klar men jag har ju morgondagen på mig också så det ska nog lösa sig. 

Snart kommer iaf brorsan på middag om han lyckats ta sig hit i det hemska vädret. Nu längtar jag till vår eller solsemester! 
Räkmacka!!
Omotiverat

Idag är jag så omotiverad. Jag borde vara pepp för mamma och Svante kommer hit, jag ska laga riktigt god mat idag, jag ska hinna med att träna, och jag har ju lov. Men istället känner jag att jag borde jobba lite grann, jag borde samtidigt spendera så mycket tid som möjligt med Lee ledans han fortfarande är här. Så jag känner mig allmänt omotiverad till något. Det hjälper väl inte att dagen börjades med att tvätta och diska. 

På senaste tiden har jag också varit helt omotiverad när det gäller att blogga. Kanske är det dags för den här bloggen att ta slut? Men samtidigt så har jag haft den i 7 år kanske? Vi får väl se vad som händer! 

RSS 2.0