JAG LYCKADES!

Vet inte om jag har gjort rätt men jag lyckades att knapa ihop 458 ord och kravet var 400, så jag känner mig mycket nöjd!

Nu ska jag fortsätta dagen med att göra en god hamburgare och sen ska jag bänka mig framför "Days of our lives": härlig lunch-underhållning!

Min stora inspirationskälla idag:

http://www.youtube.com/watch?v=KVKDQgT_b-Y


Kommentarer
Postat av: Frida

Det är i Gnosjö vi köpt hus, hyrde ett av pappa i anderstorp innan men jag ville in till samhället och i Gnosjö har jag alltid hört hemma på ett sätt så vi hamnade här :) jag jobbar som innesäljare på Axelent i Hillerstorp. Har varit fast anställd i över 1 år nu och det fungerar riktigt bra :) vad hittar du sj på?? Renoverade huset gjorde vi på 2 månader och det är allt ifrån att dra in golvvärme till nya väggar mm så huset är totalrenoverat :D riktigt skoj faktiskt! :) KRAM KRAM

2008-10-14 @ 18:59:29
URL: http://frida87johansson.webblogg.se/
Postat av: ANNIE

haha, så kan man ju också se på saken. jag såg dom också som förband till kent, och visst fan var dom bättre än kent i alla fall (; men han är ändå som om att han har druckit alldeles för mycket kaffe, sovit alldeles för lite och har ett alldeles för tråkigt liv.

2008-10-14 @ 20:34:30
URL: http://anniemellstrom.blogg.se/
Postat av: ANNIE

nää, tjockt med tomater på kent säger jag bara ;D

tack och bock (: det ska jag göra! detsamma!

2008-10-14 @ 21:33:09
URL: http://anniemellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0