Mars- April 2012

Mars och april spenderades mestadels med att jobba. Jag gick upp i timmar och borjade undervisa pa olika foretag men ocksa pa en skola dar jag borjade undervisa larare i engelska.
 
I mars kom Lees mamma och syster och halsade pa, och de stannade 5 dagar. Vi gjorde inte sa mycket, mest sightseeing och sadar for vi jobbade nar de var over. Men det blev nagra ol! :)
 
Vid pasktid kom Michael och halsade pa for andra gangen och han stannade en vecka. Vi bestamde oss for att aka till Valencia och spendera ett par dagar dar. Vi akte sa tidigt som vi kan och hittade efter mycket om vart hotell och vadret var hemskt. Hotellet var jatteschysst (ett penthouse) som var riktigt stort. Vi akte och handlade kak lagade middag och drack en massa rom och cola och sedan gick vi ut pa den enda baren som var oppen. Dar fick vi hemmabrygd ol som var riktigt god och efter detta gick vi tillbaka och spelade spel. Dagen efetr var vadret battre och Michael badade i havet! Galning! Efter det kollade vi in Valencia som var en fantastiskt vacker stad och vi at saklart Paella da Valencia ar dess hemstad.
 
Pa vag!
 
 
Yes: pissvader!
 
 
Den hemmabrygda olen.
 
 
Klarbla himmel och havsutsikt!
 
 
 
I stan dagen efter.
 
 
Michaels iskalla dopp!
 
Paella
 
 
Vackra Valencia
 
 
Jag och Michael!
 
Under denna manaden larde jag ocksa kanna Katherine som Lee gick pa universitetet med. Vi borjade umgas en hel del och blev riktigt bra vanner. Det blev en hel del powerwalks och vinkvallar! :) Nu pa nyar ska vi pa fest med henne utanfor Manchester eftersom hon flyttade hem till England i juni.
 
Och det var nog typ vad som hande de manaderna... Ja just det borjade bli varmt ocksa:
 
 
 
Bikinivader i april, det ar goa grejer det!! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0