Tiden går fort när man har roligt!

Igår åkte Örjan och Maya hem och det gick så fort när de var här. De kom i måndags morse kl 4 typ och vi lämnade dem på flygplatsen igår kl 17.30 ungefär.

Vi har hunnit med ganska mycket men vi har inte gjort så turistiga saker mer än att vi har promenerat runt stan och tagit linbanan. På tisdagen åkte vi till Cercedilla där de har naturliga pooler med iskallt vatten långt uppe i bergen. När vi kom dit var det dock mulet och vattnet var ju såklart iskallt men det är ändå en fantastisk plats att se för det är så vackert däruppe.

1300m över havet stod på en skylt på vägen upp till poolerna. Så ganska högt upp!

På onsdagen åkte vi till Madrid Atleticos arena och kollade in den men vi skippade museumet för vi inga jätteentuiaster av fotboll. Vi tog tillfället i akt och spelade lite airhockey och jag vann alla matcherna! 😊 Efter det tog vi en dricka och åkte sedan till Casa de Campo och gick runt sjön och satte oss sedan på en uteservering. Jag körde för andra gången här i Madrid sen vi kom hit och det gick bra. Jag har ju haft körkort i 11 år och kört mestadels på höger sida så det är ju inga problem men nu är ju ratten på fel sida eftersom vi kört hit bilen från England.

Vi fortsatte sedan dagen med att åka in till centrum och käka tapas på Plaza Mayor följt av ett antal olika uteserveringar. Vi skulle gå till vår favoritbar Jardín Secreto men den var stängd för semester och vi var så besvikna men istället gick vi till en annan favorit: Mercado San Antón i Chueca och drack fantastiska alkoholfria piña colada. Mmmm.

Airhockey på Vicente Calderón.
Promenad runt sjön.
Tapas på Plaza Mayor.
Plaza Oriente och palatset i bakgrunden.
Drinkar på Mercado San Antón.

Det har varit riktigt kul att få ha dem här och nu hoppas jag bara att det inte dröjer för länge innan vi ses igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0