Späckad helg

Björn och Adam kom i fredags vid lite olika tider. Det var meningen att Björn skulle komma fram först men hans flyg var försenat och trafiken var hemsk så jag och Adam kom hem före dem från tågstationen. Fredagen blev lugn och vi lagade lite käk och chillade lite.

Lördagen var dock hektisk. Först gick vi på antik/second handbutik i Trafford, sen drog vi in på stan och shoppade. Planen var att gå och äta afternoon tea på stadshuset men när vi kom dit var det fullbokat så det fick blev klassisk pubmat istället. Efter lunchen gjorde vi Primark som tog lång tid som alltid speciellt med alla turister på en lördag! 

Efter att ha traskat runt på stan fram till 18 typ drog vi hem och Lee lagade tapas och vi tog lite att dricka innan vi drog i Gay Village. Som hörs på namnet är det gaykvarteret och det är det bästa stället att gå ut i stan. En kul kväll! 

Så jäkla seg efter det då vi kom tillbaka runt 2.30 och ha gått 19000 steg på lördagen och 17000 på fredagen. 

Söndagen åt vi indiskt i Darwen och tog ett stop i Sabden på vägen för att kolla på utsikten. Adam åkte tillbaka efter det men Björn var kvar till måndagen och då han vi hann med en liten afternoon tea då istället innan han åkte hem. Efter denna intensiva helgen däckade jag i soffan! Skönt iaf att vi hade helgdag i måndags så det bara är en fyradagarsvecka. 

CastlefieldStadshuset

Canal Street, Gay Village 


Sabden 
Får som slipper vara i inhängnad. 

Afternoon tea på Patisserie Valerie
På promenad tillbaka i måndags innan vi körde Björn till flygplatsen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0