Busy, busy

Som ni såg kom ju mamma och Svante hit i måndags förra veckan, och de stannar tills på fredag nästa vecka så vi har haft fullt upp. Även att de är självgående så måste man ju alltid anpassa sig lite efter dem och sen har vi fortsatt med vår byråkratiska resa. Vi är fortfarande inte klara men på måndag så fortsätter vi jakten på att fixa alla nummer, pass osv. Förra veckan fick vi iaf tag på födelsebevis så det är ett steg i rätt riktning. Det är perfekt nu när mamma och Svante är här för de kan passa Anthony lite när vi måste iväg och fixa såna här saker och det underlättar verkligen att inte behöva släpa med honom på metron och vänta långa perioder på olika kontor.

Dock så har han var lite småförkyld denna veckan vilket innebär är att vi fått hänga på vårdcentralen otaliga dagar denna veckan och i måndags fick vi åka till sjukhuset för en dubbelkoll då han är så liten men det var inga problem men imorgon ska vi dit igen för att se att det går åt rätt håll. Han är iaf jättepigg nu och han har inge haft någon feber någon av dagarna utan bara lite hosta och nästäppa men det är inte så konstigt för både jag och Svante är förkylda... Återigen måste jag säga att den spanska sjukvården verkligen tar en på allvar och är riktigt grundliga. Här kollar de hellre en gång för mycket än för lite. Tummen upp för det!

Ikväll ska vi ut pch äta om han är lika pigg. Vi hade ju tvåårsdag för förlovningen i söndags (fast vi trodde det var i måndags) som vi missade pga av läkarbesök och annat så vi tänkte ta igen det ikväll. Så om det går som planerat blir det en romantisk middag på en av våra italienska favoritrestauranger dit vi alltid gick när vi bodde här sist.

Lite bilder från de senaste dagarna. Vi har hunnit med Casa de Campo, middag i bergen, lite shoppping och en fika med en gammal kollega från skandinaviska men jag glömde ta bilder på det igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0