Intensiva dagar

Det har varit några intensiva dagar nu då vi varit tvungna att uträtta massa pappersarbete, läkarbesök och en del inhandling av saker som vi insett att vi behöver till killen.

Vi är inte klara med allt pappersarbete ännu. Vi behöver skaffa födelsebevis, personnummer, bestämma nationalitet och registrera honom med sjukvården här. Till skillnad från hemma där man går till försäkringskassan eller Skatteverket så är det här typ 50 olika institutioner man ska till och det är så komplicerat alltihop. Men på tisdag ska vi iaf fortsätta och förhoppningsvis lyckas att pricka av några av grejerna på listan. Imorgon kommer mamma och Svante så då tänkte vi utnyttja dem till lite barnvakt medans vi drar iväg och fixar pappren. Ska bli skönt när allt är gjort!

Vi har också hunnit med både IKEA och shopping på ett av de största köpcentrat i stan för nästan alla kläder vi har är lite stora så vi köpte på oss några set med bodys i minsta storleken, strumpor och några pyjamasar. Sen blev det hemmagjord pizza och lite vin med en kompis som kommer över igår kväll. Mycket trevligt!

Besöket hos läkaren gick jättebra i fredags, lillkillen hade lagt på sig lika mycket på 7 dagar som de vanligtvis gör på två veckor. I måndags så gick vi över till flaska istället för att amma och nu är han mycket piggare och han börjar bli knubbigare i ansiktet och runt magen. Jag ser ingen prestige i att amma och det känns som att det är så mycket press på mammor att de måste göra det men funkar det inte så gör det ju inte det. Det viktigaste är ju att mamma och barn mår bra.

Lille Anthony i sin nya 90-tals retro pyjamas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0