En stad full av möjligheter

Vi har en hel del planer nu innan bebisen ska komma. Ikväll börjar en flamencofestival och den håller på tills på lördag så den tänkte vi försöka pricka in eftersom vi båda är flamencoälskare.

Vi tänkte också ta en dag och gå på några av alla museum som finns här, framförallt Thyssen eftersom vi aldrig varit där. Prado och Reina Sofia har vi varit på många gånger och varje gång någon kommer hit så vill de till Reina Sofia och kolla på El Guarnica (Picassos krigsmålning) så de hoppar vi nog tills någon kommer hit igen.

Sen vi kom hit har vi inte varit i Retiro heller. Förr brukade vi ofta gå eller åka dit för att promenera runt och sedan ta något att äta i närheten. Just nu har jag ögonen på en koreansk restaurang med dim sum som jag älskar. Förhoppningsvis hinner vi med detta nästa vecka, som faktiskt är Lees sista "lediga" vecka innan han börjar jobba på riktigt.

Igår kollade vi på de två första Bridget Jones-filmerna så att vi kan gå och kolla på den senaste filmen på bio också. Utöver detta så ska vi också träffa några gamla kompisar innan det är dags och jobba såklart. Känns skönt att ha en del grejer inplanerat så att vi blir lite distraherade. Bara 4,5 vecka kvar nu...

Gårdagens filmmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0