Pass, ny lägenhet och besök från Sverige

Igår fick vi reda på att Anthonys pass äntligen är klart och att det har skickats till Lees mammas adress i England, sen får vi väl se hur lång tid det tar innan det kommer hit. Vi behöver ju passet för att kunna ansöka om NIE (utländskt personnummer) och för att kunna få ett tarjeta sanitaria (ett kort som ger full tillgång till vården här). Ska bli så skönt när det är klart för den här passansökan har tagit en evighet...


Vi var också och kollade på en ny lägenhet med samma hyresvärd häromdagen med inflyttning i juli så det är ett tag kvar. Den är i samma område som vi bor nu, har en pytteliten balkong, två sovrum, vardagsrum/kök i samma och badrum. Den är ganska liten men ändå ca 50 kvadrat vilket är ca 20 mer än vi har nu så det känns gött. Den är också möblerad och har en bäddsoffa i vardagsrummet så då har vi plats för lite mer gäster också. Ska bli riktigt skönt att vi flyttar in dit i början av juli då mamma kommer och stannar i 3-4 veckor under den perioden och hon då kan få ha ett eget rum. 

Nu har vi också besök från Sverige. Carro och Thomas är här och de stannar tills på söndag och då kommer vår kompis Simon från Frankrike. Jag har varit jättedålig på att ta bilder än så länge men det får vi försöka förbättra under de sista dagarna. Vi har promenerat i Casa de Campo, jag och Lee har jobbat en del, vi har haft skaldjurskväll, C och T har varit på museum, Anthony har vaccinerats, vi har käkat lunch i solen och idag blir det Primark, tur på stan och ikväll tapas. Imorgon ska vi gå till Retiro-parken och gå ut och äta på ett schysst steakhouse här i närheten. Fullt upp den här veckan helt enkelt. C och T har fått barnvakta lite också vilket är bra träning för deras lille kille kommer i slutet av maj. Ska bli spännande att få träffa dem igen i sommar när jag är hemma! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0