Italienska kottbullar
Jag gjorde varldens godaste kottbullaar idag och de var jattelatta att gora.
Kottbullarna:
1/2 lok
2 vitloksklyftor
1 morot
400 g notfars
salt /peppar/ oregano och basilika efter smak
2 tsk hemmagjord pestp (funkar sakert lika bra med barillas grona pesto)
Mixa samman allt och rulla ganska sma kottbullar och stek dem sedan i solrosolja.
Sas:
1/2 lok
2 farska tomater
1 vitloksklyfta
1/2 paket passerade tomater
1 dl vatten
1 tsk pesto
Stek gronsakerna och tillsatt vatten och passerade tomater. Krydda efter smak och tillsatt peston. Slang i kottbullarna i sasen och lat det sjuda under 20 min.
Detta var sjukt gott med massa smak och valdigt lite onyttigheter! Testa det!
Kottbullarna:
1/2 lok
2 vitloksklyftor
1 morot
400 g notfars
salt /peppar/ oregano och basilika efter smak
2 tsk hemmagjord pestp (funkar sakert lika bra med barillas grona pesto)
Mixa samman allt och rulla ganska sma kottbullar och stek dem sedan i solrosolja.
Sas:
1/2 lok
2 farska tomater
1 vitloksklyfta
1/2 paket passerade tomater
1 dl vatten
1 tsk pesto
Stek gronsakerna och tillsatt vatten och passerade tomater. Krydda efter smak och tillsatt peston. Slang i kottbullarna i sasen och lat det sjuda under 20 min.
Detta var sjukt gott med massa smak och valdigt lite onyttigheter! Testa det!
Kommentarer
Trackback